[Noua frumusete] Georgiana Nica: Ce era la modă pe catwalk în 2000 acum poate fi folosit în campanii de awareness pentru anorexie

[Noua frumusete] Georgiana Nica: Ce era la modă pe catwalk în 2000 acum poate fi folosit în campanii de awareness pentru anorexie

De câte ori, de-a lungul vieții, ne întrebăm cât de des ni se spune să ne schimbăm aspectul? Ascultam, acum câteva săptămâni, un podcast despre modul în care ne raportăm la corpurile noastre. Erau multe mărturii acolo, de la femei care au trebuit să lupte cu greutatea (fie ca vorbim despre supra sau subponderabilitate) și au recurs la tot felul de diete, medicamente și tratamente pentru a obține corpul la care visau - sau pe care societatea le spunea că trebuie să-l aibă. Multe dintre ele vorbeau despre ură de sine, anxietate, depresie… Body shaming-ul se manifestă în multe moduri - de la criticarea propriului aspect fizic, la criticarea celorlalți. Georgiana Nica, Strategic Planner la VMLY&R COMMERCE, vorbește în interviul de mai jos tocmai despre nesiguranțele amplificate de standarde nedrepte și ce putem face pentru a ieși din ele.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

Dosare editoriale

Companii

Sectiune



Branded


Related