[Digital Trends] Alina Silivestru: Eu as miza pe interesul sporit al oamenilor in „actiune, nu doar vorbe” din partea brandurilor

[Digital Trends] Alina Silivestru: Eu as miza pe interesul sporit al oamenilor in „actiune, nu doar vorbe” din partea brandurilor

Dupa doi ani frenetici in digital, cu toata suflarea emigrata in online, de la scoli la companii, de la cumparaturi la teatru si yoga, ne tragem sufletul la final de 2021 si facem un bilant alaturi de specialistii din industrie. Alina Silivestru, Innovation Manager @Digitas Romania, crede că au fost multe surprize bune in aceasta migratie si brandurile au inovat in Romania: au creat spatii de creativitate, au testat canale noi si au avut chiar si initiative NFT. Unele s-au pierdut pe drum sau nu au reusit sa treaca de media noise, altele au continuat sa comunice relevant, in ciuda crizei. 

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Digitas

Digitas este agentia de Connected Marketing, construita pe principiul ca exista modalitati mai bune pentru ca brandurile sa se conecteze cu oamenii. Valorificam capabilitati complete de date, tehnologie,... vezi detalii »

Dosare editoriale

Companii

Sectiune



Branded


Related