Cheil | Centrade lansează campania “Unele măști rămân” pentru Asociația ANAIS în contextul ridicării stării de alertă

Cheil | Centrade lansează campania “Unele măști rămân” pentru Asociația ANAIS în contextul ridicării stării de alertă

8 Martie, Ziua Internațională a Femeii, a coincis cu ultima zi din perioada de stare de alertă din România. Pe măsură ce numărul de infectări cu COVID-19 a scăzut, autoritățile au decis să ridice începând de astăzi, 9 Martie, o serie de restricții, printre care și obligativitatea purtării măștii.

Cu toate acestea, foarte multe românce vor avea nasul și gura în continuare acoperite, fie de palma unui partener abuzator, fie de propria palmă, speriate sau descumpănite în situațiile dramatice declanșate de cealaltă pandemie. Pandemia violenței domestice va continua, din păcate, sub numeroase forme, de la violență fizică până la violență psihologică, economică, cibernetică, socială, sexuală sau spirituală.

În acest context, Cheil | Centrade a lansat campania „Unele măști rămân”, pentru a atrage atenția asupra acestui flagel, dar și donații care pot ajuta Asociația ANAIS să adune resurse pentru a putea oferi sprijin și consiliere juridică, psihologică. 

„Campania este bazată pe povești reale ale femeilor care au trecut pragul ANAIS. Am reconstituit fiecare situație cu actori și am ales să avem această perspectivă unitară a ecranului de telefon, pentru un plus de autenticitate. Campania include, astfel, un spot în format vertical storytelling, dar și o serie de 5 key visuals ce atrag atenția asupra diverselor forme de manifestare a violenței domestice.” explică Denisa Armașu, Group Creative Director Cheil | Centrade.

„Dorim să le mulțumim partenerilor noștri care au sărit în ajutor și au dat totul să putem aduce campania la lumină aproape peste noapte: fotograful șiregizorul Balint Hajagos, casa de producție Almost Ready, studioul de producție Chainsaw Europe.” adaugă Mihai Gongu, Executive Creative Director Cheil | Centrade.

„Le suntem recunoscători tuturor celor care vor ajuta cu o donație pe Asociația-ANAIS.ro și îi invităm pe toți cei care știu pe cineva care se află într-o relație abuzivă să dea share posterelor sau filmului campaniei cu hashtagul #unelemastiraman, pentru ca acele femei care suferă în tăcere să știe că pot conta pe noi.” continuă Carmen Nemes, președinta Asociației ANAIS.

Echipa:

Cheil | Centrade
Executive Creative Direcor: Mihai Gongu
Group Creative Director Copy: Denisa Armașu
Senior Art Director Art: Radu Rebei
Client Service Director: Carmen Miruță
Senior Account Manager: Ana Maria Rădulescu
Social Media Manager: Veronica Bratu
AV Director: Monica Garbur
Strategy Head: Miruna Baiaș
PR Specialists: Ana Maria Gavrilă, Macrina Vendlinger, Daniela Șerban
Balint Hajagos – fotograf și regizor
Almost Ready- casă de producție

Chainsaw Europe
Coordonator post-producție: Diana Gordon
Editare sunet și masterizare: Hasan Nasser
Director imagine: Samaranda Paraschiv

Voci actori
Judith State
Oana Holban
Radu Bânzaru

ANAIS este o asociație umanitară având ca principală misiune apărarea drepturilor celor care nu se pot apăra singuri: femei, copii, dar și familii nevoiașe și alte categorii defavorizate. Membru al WAVE (Women Against Violence Europe), ANAIS oferă consiliere psihologică, asistență juridică, sprijin material și moral, acțiuni și politici publice dezvoltate în parteneriat cu autoritățile și campanii de conștientizare și informare.

Agenția digitală full service Cheil | Centrade este una dintre cele mai mari companii de comunicare integrată din România și servește drept hub regional pentru rețeaua coreeană Cheil în sud-estul Europei, coordonând strategia de comunicare și creație pentru Samsung. Din portofoliul Cheil | Centrade mai fac parte Pfizer, First Bank, ENGIE Romania, NN România, Raiffeisen Bank, Dr. Oetker, Mondelez, KTI, Point Pickup, Asociația ANAIS și United Way. Din 2018, Cheil | Centrade București a lansat și divizia Digital Intelligence and Analytics (DIA), un centru unic de servicii de data intelligence care deservește mai multe piețe din Europa.

În 2021, Cheil | Centrade a obținut cele mai multe premii (16 lucrări finaliste și 7 medalii) la Webstock Awards; a fost cea mai premiată agenție românească la Cresta Awards, unul dintre cele mai importante festivaluri globale dedicate creativității în comunicare; a primit premiile The Grand Prix, Best Branded Content Campaign și Best Non-profit / Corporate Social Responsibility Campaign la MIXX Awards, respectiv primit trofeul GOLD la secțiunea Social Campaigns din cadrul Internetics pentru campania pro-bono „Teatrul cadourilor dăruite din vină”, dezvoltată pentru Asociația ANAIS; și a obținut 3 selecții și 2 trofee în cadrul Gaming Video Awards, precum și alte 5 nominalizări și 3 trofee la Premiile Effie în categoriile tech, energie, banking și asigurări.

Centrade este parte a holdingului internațional Centrade USA – cu operațiuni în București, Houston și Zagreb, alături de Chainsaw Europe, Kubis Interactive și Epidemic Worldwide.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Kubis

KUBIS is a creative agency led by curiosity. Vigilant and open-minded, we feed our minds with science and our hearts with fiction. We like to go bold, we want to go big, and we like to go first. Our ideas are... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related