McCann se topeste dupa Kandia

Agentia McCann Erickson impreuna cu echipa Kandia Excelent au dezvoltat o noua campanie de imagine a brandului Kandia. Pornind de la un atribut de produs - gustul desavarsit al ciocolatei care se topeste acum si mai usor - executia TV "Topirea" dramatizeaza spectaculos conceptul "Simti cum lumea intreaga se topeste precum noua ciocolata Kandia". Campania se adreseaza femeii moderne, active, cu pasiuni si aspiratii, care are incredere in ea insasi, are curajul de a declara ce doreste si initiativa de a obtine ceea ce vrea si care se regaseste, totodata, completa doar in cadrul cuplului.

"Spotul TV Kandia te provoaca sa-ti folosesti ochii in loc de degete si in loc de buze. Sa simti gustul inainte chiar de a gusta. Sa traiesti intens senzatia chiar inante de a o trai. E o experienta care porneste de la ciocolata, dar care, multiplicata apoi la infinit de simturile tale, ajunge sa cuprinda totul. Si daca fiecare om e o lume, lumea ta se va imbogati cu fiori noi, dulci, de ciocolata cu dragoste." Craita Coman, Group Creative Director.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Sectiune



Branded


Related