Ogilvy Group isi consolideaza echipa de Seniori

Raluca Sultan este noul Senior Strategic Planner de la Ogilvy Group.
Dupa finalizarea studiilor si o serie de cursuri la universitati prestigioase din Barcelona si Madrid, Raluca a debutat in publicitate in 1999 la McCann Erickson in pozitia de Account Executive, lucrand pe conturi precum Nestle, L'Oreal, Dufa. A urmat o perioada scurta la Leo Burnett ca Account Supervisor, dupa care 4 ani la Graffiti BBDO in functia de Account Director, iar mai apoi Senior Creative Planner. Printre conturile pentru care a lucrat se numara Wash & Go/ Procter & Gamble (regiunea balcanica), Pagini Aurii, Dacia Groupe Renault, Allianz-Tiriac, Wrigley, etc. Inainte de a se alatura echipei de la Ogilvy, Raluca a ocupat functia de Client Service Director la GAV Scholz&Friends Romania.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Romania

Ogilvy România face parte din rețeaua internațională Ogilvy si oferă pietei din Romania următoarele arii de expertiză, la nivel integrat: strategie de brand, advertising, customer engagement, PR & Influence... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

SectiuneBranded


Related