Ogilvy Group isi consolideaza echipa de Seniori

Raluca Sultan este noul Senior Strategic Planner de la Ogilvy Group.
Dupa finalizarea studiilor si o serie de cursuri la universitati prestigioase din Barcelona si Madrid, Raluca a debutat in publicitate in 1999 la McCann Erickson in pozitia de Account Executive, lucrand pe conturi precum Nestle, L'Oreal, Dufa. A urmat o perioada scurta la Leo Burnett ca Account Supervisor, dupa care 4 ani la Graffiti BBDO in functia de Account Director, iar mai apoi Senior Creative Planner. Printre conturile pentru care a lucrat se numara Wash & Go/ Procter & Gamble (regiunea balcanica), Pagini Aurii, Dacia Groupe Renault, Allianz-Tiriac, Wrigley, etc. Inainte de a se alatura echipei de la Ogilvy, Raluca a ocupat functia de Client Service Director la GAV Scholz&Friends Romania.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Mindshare

Mindshare are a global, multi-award winning, media agency network of 9300 people across 86 countries united by the desire to create new media experiences. What we do Modern marketing requires more than just media... vezi detalii »

Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related