Publicis si Renault comunica doar pentru fete

Inceputul lunii aprilie a adus marcii Renault o noua campanie sub semnatura Publicis. De data aceasta a fost vorba despre un produs cu totul special, o serie limitata a unui automobil de clasa mica, un nume care nu lasa loc de intrebari: Clio Cosmopolitan. Dupa cum reiese, numele vine din asocierea cu binecunoscuta revista feminina Cosmopolitan. O masina cu totul speciala, o campanie tactica exclusivista, orientata spre femeia moderna, din ce in ce mai puternica si influenta, care doreste sa-si puna in valoare imaginea.

"Am incercat sa gasim o solutie pentru a atrage mai mult target-ul feminin. Astfel, am reusit sa gasim asocierea cu designer-ul Venera Arapu. Ea a creat un pachet exclusiv de accesorii care se vor gasi in fiecare exemplar al seriei limitate Clio Cosmopolitan: huse tetiere pentru locurile din fata, geanta passe-partout, esarfa si umbrela. Aveam, astfel, o masina atractiva pentru femei. Urmatorul pas era povestea...", spune Razvan Capanescu, Creative Director, Publicis.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Festivaluri

Sectiune



Branded


Related