ADOR prezinta juriul editiei 2010

ADOR, singurul festival al industriei de publicitate din Romania care premiaza gandirea strategica si creativa pe toate mediile, anunta juriul celei de-a noua editii.

Presedintele juriului de anul acesta este Guillaume-Ulrich Chifflot – Vice-President & Head of Creation, Leo Burnett, Franta. Ceilalti membri ai juriului sunt: Armin Jochum – Creative Managing Director, Jung von Matt/Alster, Hamburg, Germania; Dave Bedwood – Creative Partner Lean Mean Fighting Machine, Marea Britanie; Leandro Raposo – General Creative Director, McCann Erickson Madrid, Spania; Pietro Maestri – Executive Creative Director, JWT Milan, Italia.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


DDB Romania

DDB Romania este agentia de creatie membra The Group. The Group este lider al industriei de comunicare din Romania si include agentii specializate in servicii de creatie, media, digital, branding, relatii publice,... vezi detalii »

ADC*RO

Art Directors Club Romania (ADC*RO) a fost infiintat in 2008 si reprezinta o asociatie non-profit, al carei obiectiv este acela de a promova si de a recunoaste excelenta in creativitate. Art Directors Club Romania... vezi detalii »

Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related