Personaje celebre in campania de promovare a serviciului Romtelecom "Internet HBO GO"

Personaje celebre in campania de promovare a serviciului Romtelecom "Internet HBO GO"

GMP Advertising a creat campania de promovare a serviciului de internet de la Romtelecom "HBO GO", informeaza un comunicat emis de GMP PR. La realizarea "Internet HBO GO" au contribuit Media Investment, New Folder si Multimedia Est. Campania, care se desfasoara in perioada octombrie 2012 – ianuarie 2013, cuprinde executii TV, neconventionale, outdoor, indoor, in presa, online, DM si la punctele de vanzare.

Parte a campaniei este si proiectul special de la statia de metrou Unirii I, constand in doua floor stickere cu deformare anamorfica si branding pe 24 de coloane si 57 de balustrade. Activarea neconventionala a fost realizata in colaborare cu New Folder.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


GMP PR

Fondată în 2007, GMP PR, parte a GMP Group, este una dintre cele mai importante agenţii de relaţii publice din România. De-a lungul timpului, activitatea agenţiei a fost recunoscută local şi internaţional... vezi detalii »

Subiecte

SectiuneBranded


Related