Au fost desemnati castigatorii ADC*RO Awards 2012

[UPDATE] In cadrul galei primei editii ADC*RO Awards, care a avut loc pe 5 decembrie, la Institutul Francez-Sala Elvira Popescu, au fost premiate cele mai creative campanii din Romania din ultimul an.

In cadrul galei ADC*RO s-au acordat in total 41 de premii, care au fost castigate de 14 agentii: 23 Communication Ideas, Cohn&Jansen JWT, GMP Advertising, GMP PR, Grey-G2 Romania, Lowe & Partners Romania, Mercury 360 Communications, Next Advertising, Papaya Advertising, Propaganda, Publicis Bucharest, The Practice, Three si Webstyler.

Cele mai premiate campanii ale serii au fost Your last Journey, realizata de Publicis Bucharest pentru Politia Capitalei, care a castigat patru trofee, dintre care un trofeu de aur la categoria PR si un trofeu de bronz la categoria Integrated Campaigns si campania
How do they look at advertising?, realizata de Next Advertising pentru Zilele BIZ, care a fost premiata tot cu patru trofee, dintre care si cel de argint la categoria TV pentru spot-ul You are not on target.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Mercury360

Cu o istorie de peste 25 de ani in Romania si, in continuare independenti, full-service, suntem una dintre putinele agentii care au capabilitatile necesare pentru a deveni partener pe intreaga durata a unei campanii,... vezi detalii »

Cohn&Jansen JWT

We're always looking for relevant and visible ideas that take into account the cultural and social context of the world we’re in. Strategy & planningWe turn insights into relevant communication strategies.... vezi detalii »

SectiuneRelated