[AdLife] Laura Nedelschi: "Imi amintesc si acum ziua in care am avut prima data sentimentul ala cald si misto ca fac parte dintr-o echipa si ca facem lucruri tari impreuna"

[AdLife] Laura Nedelschi: "Imi amintesc si acum ziua in care am avut prima data sentimentul ala cald si misto ca fac parte dintr-o echipa si ca facem lucruri tari impreuna"

Am aflat cine face rating canalelor de gatit. E vorba de Laura Nedelschi (Creative Director, TBWA/Bucuresti) si fiica ei, Vera. Asta ca sa se inspire pentru a imbunatati reteta secreta de salata pe care o pregatesc impreuna. Totusi Vera Inc. nu e un client cu care se lucreaza usor, fiind unul dintre pretentiosi. Din fericire, cu Silviu Industries colaborarea merge smoothly. Poate si datorita antrenamentului pe care l-a avut de-a lungul anilor cu clienti precum Orange, Dove, Garnier, L’Oreal, Nivea, Schwarzkopf, Ursus, Holcim, Zapp, Sensiblu, Knorr Delikat, Winston, Parliament, Marlboro, L&M, OMV si J.W. Marriott. In agentiile Publicis, Ogilvy & Mather Romania, FRIENDS Advertising, Graffiti BBDO, unde a lucrat inainte de a se intoarce in TBWA/Bucuresti. Atat va spun aici. Cateva scroll-uri mai jos o sa mai gasiti detalii despre initiativele de salvare a golanilor din liceu, pasiunea pentru oje si o fotografie priceless din sacul cu amintiri. 

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Romania

Ogilvy România face parte din rețeaua internațională Ogilvy si oferă pietei din Romania următoarele arii de expertiză, la nivel integrat: strategie de brand, advertising, customer engagement, PR & Influence... vezi detalii »

Dosare editoriale

Festivaluri

Subiecte

SectiuneBranded


Related