[AdLife] Laura Nedelschi: "Imi amintesc si acum ziua in care am avut prima data sentimentul ala cald si misto ca fac parte dintr-o echipa si ca facem lucruri tari impreuna"

[AdLife] Laura Nedelschi: "Imi amintesc si acum ziua in care am avut prima data sentimentul ala cald si misto ca fac parte dintr-o echipa si ca facem lucruri tari impreuna"

Am aflat cine face rating canalelor de gatit. E vorba de Laura Nedelschi (Creative Director, TBWA/Bucuresti) si fiica ei, Vera. Asta ca sa se inspire pentru a imbunatati reteta secreta de salata pe care o pregatesc impreuna. Totusi Vera Inc. nu e un client cu care se lucreaza usor, fiind unul dintre pretentiosi. Din fericire, cu Silviu Industries colaborarea merge smoothly. Poate si datorita antrenamentului pe care l-a avut de-a lungul anilor cu clienti precum Orange, Dove, Garnier, L’Oreal, Nivea, Schwarzkopf, Ursus, Holcim, Zapp, Sensiblu, Knorr Delikat, Winston, Parliament, Marlboro, L&M, OMV si J.W. Marriott. In agentiile Publicis, Ogilvy & Mather Romania, FRIENDS Advertising, Graffiti BBDO, unde a lucrat inainte de a se intoarce in TBWA/Bucuresti. Atat va spun aici. Cateva scroll-uri mai jos o sa mai gasiti detalii despre initiativele de salvare a golanilor din liceu, pasiunea pentru oje si o fotografie priceless din sacul cu amintiri. 

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Friends\TBWA

Why work with an agency like FRIENDS\TBWA Bucharest? DisruptionⓇAlmost everyone in the business world knows about disruption, talks about disruption or wants to try it, sooner or later. Well, it’s maybe time... vezi detalii »

Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Dosare editoriale

Festivaluri

Subiecte

SectiuneBranded


Related