G2 Romania arata multimea de feluri in care te poti bucura in noua campanie TV eMAG

G2 Romania arata multimea de feluri in care te poti bucura in noua campanie TV eMAG

eMAG a ales agentia G2 Romania pentru comunicarea ATL a platformei "Online va fi mereu simplu", lansata in 2012, informeaza un comunicat de presa emis de agentie. Colaborarea dintre cele doua companii debuteaza cu o campanie TV de imagine ce isi propune sa ilustreze simplitatea si eficienta serviciilor brand-ului. Cele trei spoturi TV lansate vineri sunt primele dintr-o campanie ce se va desfasura pe mai multe medii de comunicare.

Campania "Bucuriile" ilustreaza reactiile unor categorii diverse pentru a arata, intr-o maniera mai personala, finalitatea unei cumparaturi, in contextul in care utilizatorii romani nu sunt cu totul familiarizati cu achizitia de produse si servicii online.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


VMLY&R COMMERCE

VMLY&R COMMERCE este agentia de End to End Creative Commerce, parte a WPP. Obiectivul nostru este acela de a crea experiente in retail care sa duca la cresterea businessului. Credem ca spatiul de retail are cel... vezi detalii »

Branduri

Subiecte

SectiuneBranded


Related