Ia-ti vacanta cu Lipton, intr-o campanie DDB, Tribal si Golin

Lipton Ice Tea lanseaza "Ia-ti vacanta cu Lipton", prima campanie locala a brandului, in centrul careia se afla un spot creat de DDB si regizat de Iulian Moga, care-i are ca protagonisti pe cantaretii Sore Mihalache si Dorian Popa. In spot, consumatorii sunt invitati sa-si petreaca vacanta in Casa Lipton din Costinesti si pe plaja special amenajata in aceeasi statiune, inscriind codurile promotionale de pe sticlele de Lipton Ice Tea pe site-ul campaniei, arata un comunicat emis de Golin. 

Campania se desfasoara intre 9 iunie – 10 august si include TV, radio, outdoor, PR si digital. Site-ul campaniei a fost realizat de Tribal Worldwide Romania.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


DDB Romania

DDB Romania este agentia de creatie membra The Group. The Group este lider al industriei de comunicare din Romania si include agentii specializate in servicii de creatie, media, digital, branding, relatii publice,... vezi detalii »

Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related