First Bank lansează Festivalul WOWfertelor de 4th of July într-o campanie semnată Cheil | Centrade

First Bank lansează Festivalul WOWfertelor de 4th of July într-o campanie semnată Cheil | Centrade

Cele mai WOW oferte bancare ale verii încep pe 4 iulie, Ziua Americii. Printr-o inovație în industria bancară, WOWfertele vin cu timp de gândire: poți să te bucuri de vară și să decizi să le activezi până la 31 august, ultima zi a verii.

WOWfertele First Bank includ dobânzi scăzute la Creditul de Oriunde și Creditul Imobiliar, plus condiții avantajoase la Cardul de Credit și la Pachetele de Cont Curent pentru persoane fizice și companii.

WOWferta pentru Creditul de Oriunde: 4% marjă fixă + IRCC dobândă variabilă sau 7,9% dobândă fixă.

WOWferta pentru Creditul Imobiliar: 2,1 marjă fixă + IRCC dobândă variabilă.

WOWferta pentru Contul Curent Persoane Juridice: 4 luni fără comision la pachetele pentru PFA, Micro, IMM.

WOWferta pentru Contul Curent Persoane Fizice: 4 luni fără comision la pachetele MyPractic, MyRelaxat, MyLiber.

WOWferta pentru Cardul de Credit: cumpărături în rate, fără dobândă, oriunde în lume, fără comision de punere în rate. 

„Am pornit de la un insight important de la consumator: decizia de cumpărare a unei case sau a unei mașini este un proces de durată. De aceea, mecanica campaniei este gândită să contrabalanseze graba în care ne trăim viețile în ziua de azi, în care orice stimul e un trigger să facem mai mult, mai repede, mai bine. WOWfertele First Bank recomandă exact contrariul cumpărăturilor la impuls: take your time, rezervă oferta și ai timp până la sfârșitul verii să decizi la ce să o folosești.”, argumentează Miruna Baias, Head of Strategy, Cheil | Centrade.

„First Bank nu vorbește doar despre a fi primul care face diferența. We walk the talk, transpunem aceasta gândire în acțiunile și campaniile noastre. Această mecanică nouă, de a nu presa consumatorul să ia o decizie la impuls, poate fi văzută ca un fel de mindfulness în banking. Am digitalizat procesele băncii, suntem tot mai rapizi în servicii, rezolvăm multe prin Video Banking - ceea ce ne ajută să le oferim clienților noștri luxul vremurilor moderne: timp de gândire, pentru ca ei să simtă că au luat cea mai bună decizie.”, explică Viorel Ruse, Director de Marketing și Comunicare, First Bank.

„Cu fiecare campanie First Bank ne propunem acel mix de creativitate și eficiență, recunoscut și prin premiile Effie obținute în acești ani împreună. Ne bucură că avem un partener receptiv la inovație, care face eforturi pentru a aduce produsele First Bank cât mai aproape de oameni și de nevoile lor. Această mecanică inedită ce acordă thinking time chiar de Ziua Americii este un nou exemplu în acest sens.”, adaugă Bianca Cauc, Account Director, Cheil | Centrade. 

„O strategie proaspătă, executată într-un stil grafic răcoritor și eye candy, potrivit verii și publicului nostru, deschis la nou.”, completează Denisa Armașu, Group Creative Director, Cheil | Centrade.

Campania “Festivalul WOWfertelor First Bank” conține o serie de snackable video content relaxat, de vară, atât pe YouTube, Facebook, Instagram, Google Display, cât și pe TikTok. Prezența influencerilor - Bogdan Mirică și HaiHui în 2 duce mesajul First Bank mai aproape de comunitățile de iubitori de mașini și de vacanțe, activându-le interesul pentru WOWfertele First Bank. Campania se desfășoară în perioada 4-14 iulie, timp în care se pot descărca voucherele de WOWfertă, care se pot activa până pe 31 august.

Credits:

First Bank:
Director Marketing & Comunicare: Viorel Ruse
Senior Marketing Specialist: Alina Petcu
BTL & Production Marketing Specialist: Mihai Terecoasă
Content Marketing Specialist: Daniel Stanciu

Agenție de creație: Cheil | Centrade
Executive Creative Director: Mihai Gongu
Group Creative Director: Denisa Armașu
Senior Art Director: Radu Rebei
Copywriter: Claudiu Miu
Digital Art Director: Andrei Nedea
Head of Strategy: Miruna Baias
Traffic Manager: Mihaela Iamandi
Head of production: Monica Garbur
AV Producer: Alexandru Secula
Client Service Director: Carmen Miruță
Account Director: Bianca Cauc-Bitu
Account Manager: Alexandra Dinu
Senior Account Manager: Felicia Bolboceanu
Jr. Social Media Specialist: Bianca Colcea
DTP: Dan Butoi

Producție și post producție: Chainsaw Europe
Sound design/ sound mix: Hasan Nasser
Animație video: Mihnea Bunescu
Coordonator post-producție: Raluca Iuteș
Video editor: Silvia Matei

După o activitate de 18 ani, Piraeus Bank România a devenit First Bank, prin preluarea de către J.C. Flowers, unul dintre liderii domeniului de private equity, cu investiții în industria financiară în peste 17 țări. First Bank are sloganul “The American Way” și crede în cultura americană a acțiunii, a atenției la nevoile clientului și a inovației. Banca oferă instrumente moderne de Internet&Mobile banking și oferă singurul serviciu de video banking din România alături de o rețea importantă de filiale teritoriale.

Agenția digitală full service Cheil | Centrade este una dintre cele mai mari companii de comunicare integrată din România și servește drept hub regional pentru rețeaua coreeană Cheil în sud-estul Europei, coordonând strategia de comunicare și creație pentru Samsung. Din portofoliul Cheil | Centrade mai fac parte PROFI România, Hochland România, First Bank, ENGIE Romania, NN România, Carrefour România, Alpin 57, Mondelez, Raiffeisen Bank, Point Pickup, Asociația ANAIS și United Way. 

În 2018, Cheil | Centrade București a lansat divizia Digital Intelligence and Analytics (DIA), un centru unic de servicii de data intelligence care deservește mai multe piețe din Europa. Înființată în 2022, divizia de Digital Media completează mixul de servicii pe care agenția îl pune la dispoziția clienților săi, beneficiind și de avantajul propriului centru de servicii digitale și analiza datelor. Diviziile DIA şi Digital Media oferă clienților soluții digitale personalizate, folosind cele mai noi instrumente analitice din sfera digitalului.

În 2022, Cheil | Centrade a obținut primul Grand Prix românesc la IAB Mixx Awards Europe cu campania “Guilt Gifts Puppetry” pentru Asociația ANAIS, precum și Aurul, Argintul și două trofee de Bronz la Premiile Effie. În 2021, Cheil | Centrade a obținut cele mai multe premii (16 lucrări finaliste și 7 medalii) la Webstock Awards, a fost cea mai premiată agenție românească la Cresta Awards, a obținut Marele Premiu al IAB MIXX Awards și trofeul Gold la Internetics. Totodată, a obținut 5 nominalizări și 3 trofee la Premiile Effie în categoriile tech, energie, banking și asigurări.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Cheil Centrade

Centrade | Cheil este una dintre cele mai mari companii de comunicare din Romania si HUB regional Sud Estul Europei (10 piete). Ca agentie integrata, Centrade | Cheil are capabilitati de coordonare la nivel de... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related