Friends Advertising - inca o echipa de seniori la creatie

Friends Advertising, recunoscuta ca "cea mai mare agentie mica din Romania" pentru politica sa exclusivista de angajare, a depasit pragul de 20 de oameni cu peste 5 ani experienta.

Cei mai noi creativi din echipa Friends Advertising sunt Razvan Soare, Senior Copywriter recent castigator al Cannes Young Creatives Contest si Matt Hingley, Senior Art Director si designer britanic cu peste 20 de ani de publicitate.

Razvan Soare, 28 de ani, acum Senior Copywriter la Friends Advertising, participa la editia din acest an a festivalului de la Cannes, dupa ce a castigat detasat faza nationala a cunoscutului concurs pentru tineri creativi. Absolvent al Facultatii de Automatica in limba franceza, Universitatea Politehnica Bucuresti, Razvan are o experienta de peste 5 ani in publicitate. A mai lucrat la Focus/Publicis si Tempo, pe o serie de conturi ca Renault, Nissan, Banca Romaneasca, Finansbank, British Airways, HP, Holcim, Mobexpert, Tefal-Rowenta, Paralela 45, Radio Total, Zapp, Orange etc.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Friends\TBWA

Why work with an agency like FRIENDS\TBWA Bucharest? DisruptionⓇAlmost everyone in the business world knows about disruption, talks about disruption or wants to try it, sooner or later. Well, it’s maybe time... vezi detalii »

Festivaluri

SectiuneBranded


Related