Platforma Merita creata de Jazz pentru Provident, exportata in Ungaria

Platforma Merita creata de Jazz pentru Provident, exportata in Ungaria

Dupa peste 4 ani de colaborare si nenumarate premii de creatie si eficienta, parteneriatul de succes Provident-Jazz continua si in 2017 cu o serie noua de executii, sub platforma “Merita sa faci un pas inainte”: lectiile de inot, atelierul de croitorie si scoala de soferi. Campania gandita si creata de agentia de publicitate Jazz este exportata in Ungaria.

"Bilantul din al cincilea an de cand avem in grija brandul Provident arata bine: platforma lansata in 2013 (Atunci cand e important pentru tine) a consolidat brandul si ne-a rasplatit anul acesta cu un Bronze Effie la categoria Sustained Success; noua platforma Merita (lansata in mai 2017) redefineste tiparul de comunicare din categorie vorbind pentru prima data despre viata de dupa imprumut si este deja exportata in Ungaria la 3 luni de la lansare. Succesul cu Provident ne confirma ca nu statutul de agentie multi-nationala face diferenta ci 3 factori pe care noi punem mare pret: universalitatea insight-ului, curajul de a provoca tiparele creative ale categoriei si un parteneriat umar la umar cu un client care are aceleasi ambitii si standarde ca si noi." - Irina Pencea (Managing Partner Jazz).

 

Noile creatii continua demersul strategic lansat in primavara acestui an, potrivit caruia satisfactia si emotiile generate de indeplinirea unei dorinte, a unui plan sau a unui vis, depasesc valoarea materiala a acestora.

 

Executiile creative lansate succesiv si difuzate in paralel in vara si toamna acestui an dramatizeaza in continuare momentul in care diversele tipuri de oameni realizeaza ca decizia de a lua imprumut de la Provident s-a dovedit a fi inteleapta, simtind rasplata emotionala a investitiei.

 

"Indiferent de varsta, nationalitate sau preocupari, oamenii fac efortul de a lua un imprumut pentru bucuria pe care o vor simti atunci cand isi vor pune in practica ideea, dorinta lor sau a celor dragi. Am ales platforma propusa de Jazz tocmai pentru ca este ancorata in acest insight universal, valabil pentru romani, maghiari sau orice alta nationalitate. Comunicarea autentica este cea care reuseste sa atinga o coarda profunda in fiecare dintre noi, indiferent de cat de multi bani avem. Inca o data am intarit faptul ca, desi Provident ofera imprumuturi in bani, oamenii aleg acele branduri cu care rezoneaza la nivel uman. Iar Provident este un astfel de brand atat in Romania cat si in alte tari." - Marilena Barliga (Marketing Director, Provident Financial Romania).

 

"Campania asta este ca un album fotografic de mici revelatii. Am ales sa povestim de momentele in care te bucuri ca ai facut o schimbare mica in bine in viata ta sau a celor dragi. Si realizezi brusc ca schimbarea aceasta mica are in ea samanta unui copac care poate creste mare si puternic, plin de energie si de bucurie. Sunt spoturi simple, in doua cadre, care vorbesc despre micile revelatii ale vietii. Genul de revelatii care incep cu: "Eram la piscina si ma uitam la fiul meu cum inoata concentrat. Si brusc am realizat ce barbat curajos o sa se faca." - Valentin Suciu (Creative Partner Jazz)

 

Echipele care au contribuit la realizarea campaniei sunt:

Echipa Provident Financial Romania: Marilena Barliga – Marketing Director, Narcisa Gheorghe – Brand & Content Marketing Specialist

Echipa Jazz Communication: Valentin Suciu – Creative Partner, Simona Suman- Group Creative Director, George Bucurescu – Copywriter, Krisztina Maier – Art Director, Alexandra Vestineanu – Account Director, Andreea Dragan – Senior Account Executive, Loredana Saru – Client Service Director.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related