[Adland prin vecini] Rafal Baran (FCB Bridge2Fun Polonia): Avem mult umor. Ne place, ca celorlalte țări post-comuniste, să fim admirați, validați, flatați

[Adland prin vecini] Rafal Baran (FCB Bridge2Fun Polonia): Avem mult umor. Ne place, ca celorlalte țări post-comuniste, să fim admirați, validați, flatați

Toții românii se pricep la fotbal, politică și reclame. Dar iată că au concurenți în atotcunoaștere, arată Rafał Baran, CEO FCB Bridge2Fun. Polonezii se pricep cel mai bine la tot. Continuăm explorarea publicității din vecini și ajungem în Polonia, unde industria s-a maturizat, globalizarea își spune cuvântul și curajul creativ este mai rar întâlnit. Rafal lucrează de 25 de ani în industria de media și marketing. La 26 de ani era CMO la Sony Music, apoi a trecut în publicitate, unde a condus mai multe agenții - Bates, Red Cell și Grey.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

FCB Bucharest

Cu o istorie si o experienta de peste 140 de ani in domeniul comunicarii, reteaua globala FCB include 150 de agentii in 90 de tari, avand peste 8.000 de angajati si este parte a Interpublic Group of Companies. In... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Dosare editoriale

Oameni

Festivaluri

Pozitii

Sectiune



Branded


Related