Dezvolta-ti abilitatile si conecteaza-te cu experti in comunicare la PR Summit 2023

Dezvolta-ti abilitatile si conecteaza-te cu experti in comunicare la PR Summit 2023

Ultimii trei ani au fost plini de transformari rapide si neasteptate pentru profesionistii din PR. In 2023, noi provocari ne testeaza din nou rezilienta, in plus, domeniul comunicarii e in plina evolutie. Tehnologia are un impact din ce in ce mai mare in comunicare, iar noua generatie are asteptari clare de la branduri si companii. Asadar, specialistii in PR trebuie sa isi actualizeze continuu bagajul de cunostinte. Mai mult, acestia trebuie sa invete cum sa foloseasca noile platforme, noile canale si noile tactici, astfel incat sa obtina cele mai bune rezultate in campanii.

Pe 21 martie, PR & Communication Summit, cea mai longeviva conferinta de comunicare din Romania, reuneste specialistii din agentii si companii la Hotel JW Marriott din Bucuresti. Timp de o zi, conferinta aduce profesionisti internationali si locali, care vor impartasi din cunostintele si experientele acumulate de-a lungul carierei, lucrand cu branduri si companii de top. Prezentarile lor se vor axa pe cele mai recente tendinte si cele mai bune practici in domeniul relatiilor publice, oferind participantilor informatii valoroase si sfaturi aplicabile.

 

EXPERTI INTERNATIONALI

Kat Dare, Director la Ketchum UK, activeaza de peste 15 ani in domeniul relatiilor publice, conturand campanii si strategii de comunicare si CSR pentru clienti importanti din zona de retail, beauty, consumer health. In prezent, ea coordoneaza activitatea pentru Olay UK, RBU, Head & Shoulders Global si este consultant creativ pentru brandurile P&G Fabric Care.

Jonny Bentwood, Global Head of Analytics & Data in cadrul Golin UK, aduce la conferinta date actuale si strategii testate pe una dintre cele mai puternice piete de comunicare si marketing. Cu o vasta experienta in domeniu, in traseul sau profesional a oferit consultanta pentru branduri importante precum: Walmart, McDonalds, Carlsberg, Shell, Unilever, Banca Mondiala si YouTube.

 

EXPERTI LOCALI

Printre profesionistii locali invitati sa vorbeasca la eveniment se numara: Nicoleta Deliu (Head of Communication, BCR), Roxana Diba (Managing Director, Golin Romania), Bogdan Tomoiaga (Managing Director, GFR+), Ioana Manoiu (General Manager, GMP PR), Sorana Savu (Senior Partner, Premium Communication),  Raluca Rotaru (Managing Director, Chapter 4 Romania), Dana Nae Popa (Owner & Managing Director, Pastel), Veronica Placintescu (Head of PR, Oxygen), Cristina Butunoi (Deputy Managing Director, Golin Romania), Iulia Botar (CSR & Communication Director, GRF+), Traian Nastase (Managing Partner, iSense Solutions), Dana Dobrescu (Corporate & Government Affairs, Mondelēz Romania) si Catrinel Dumitru (Communication Strategist).

"Suntem incantati sa ii avem alaturi de noi pe unii dintre cei mai buni experti din domeniul comunicarii la conferinta din acest an. Credem ca aceasta editie le va oferi participantilor informatii si strategii valoroase, care ii vor ajuta sa gaseasca noi tactici de succes si modalitati creative de a ajunge la public cu mesaje cat mai relevante", a declarat Cristian Manafu, organizatorul evenimentului.

PR & Communcation Summit este un eveniment deschis tuturor profesionistilor din domeniul comunicarii, relatiilor publice si marketing. 

 

STUDIU EXCLUSIV - CEOs POWER REPORT

In exclusivitate pentru PR Summit, compania de cercetare de piata iSense Solutions a realizat un studiu inedit despre imaginea managerilor de companii din Romania. CEOs Power Report ofera o radiografie clara a eforturilor de comunicare prin prisma activitatii liderilor. Vom afla printre altele care sunt cei mai cunoscuti CEO din tara si ce asteptari are publicul de la sefii companiilor.

 

YOUNG PR SEMINAR by BCR

PR & Communication Summit si BCR prezinta Young PR, cel mai asteptat seminar dedicat tinerilor pasionati de comunicare si relatii publice din Romania. Pe 21 martie, studentii si tinerii profesionisti sunt invitati la Hotel JW Marriott din Bucuresti pentru a lua pulsul industriei de PR, a obtine kitul de informatii de care au nevoie pentru a isi construi o cariera de succes in acest domeniu, dar mai ales pentru a intelege ce beneficii aduce acesta meserie parcursului lor profesional.

PR & Communication Summit este un eveniment organizat de Evensys in parteneriat cu BCR, Chapter 4, GMP PR, Golin, GRF+, Pastel, Oxygen si Premium Communication.

 

EVENSYS este o companie de planificare de evenimente, cu 17 ani de experienta in organizarea de evenimente business. Evensys este specializata exclusiv pe dezvoltarea de conferinte si de seminare proprii, ce acopera sapte domenii de activitate: Marketing & Comunicare, Internet & New Media, Financiar & Investitii, HR, Real Estate, Production si Retail. Evenimentele organizate trateaza tematici actuale, care privesc atat industria de business locala, cat si cea din Europa Centrala si de Sud-Est.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oxygen

Oxygen este o agentie integrata de comunicare, cu sedii in Bucuresti si Cluj-Napoca. Cu peste 13 ani experienta pe piata, Oxygen a lucrat de-a lungul anilor cu branduri si companii locale si internationale, din... vezi detalii »

GMP PR

Fondată în 2007, GMP PR, parte a GMP Group, este una dintre cele mai importante agenţii de relaţii publice din România. De-a lungul timpului, activitatea agenţiei a fost recunoscută local şi internaţional... vezi detalii »

Chapter 4

Construim incredere. Croim strategii de comunicare dupa chipul si asemanarea clientilor nostri si le implementam cu succes pentru ca facem echipa buna cu ei. Suntem pasionati si optimisti, ne place sa facem totul ca... vezi detalii »

Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

Pastel

pastel este o agentie de comunicare romaneasca cu o abordare strategica si creativa, cu o activitate de 14 ani pe piata din Romania, peste 5.000 de campanii si proiecte dezvoltate, si un portofoliu de clienti... vezi detalii »

Subiecte

SectiuneBranded


Related