Romanian Public Relations Award 2007 si-a desemnat castigatorii

Juriul international al competitiei Romanian PR Award prezinta castigatorii celei de-a 5-a editii.

In cadrul PR Award Gala Night, care a avut loc la Opera Nationala Bucuresti in seara zilei de 6 noiembrie 2007, au fost acordate de cate membrii juriului 4 premii de aur, 5 premii de argint, 3 premii speciale si 12 premii pentru studentii participanti la Junior PR Award.

Premiul special Agentia anului a fost oferit agentiei Pleon Graffiti. In afara competitiei, juriul i-a acordat regizorului Cristian Mungiu distinctia Comunicatorul Anului.

"Romanian PR Award nu este altceva decat rezultatul confruntarii profesionistilor romani de relatii publice cu criteriile de performanta ale pietei occidentale", declara Thomas Achelis, Presedintele Forum for International Communication. "PR Award propune un mesaj simplu, sustinut de tot mai multe voci care au un cuvant de spus in comunicarea de afaceri si in domeniul responsabilitatii sociale corporatiste: strategia si evaluarea sunt motoarele performantei. Raspunsul profesionistilor romani la mesajul PR Award ne onoreaza si ne motiveaza", sustine Thomas Achelis.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


GMP PR

Fondată în 2007, GMP PR, parte a GMP Group, este una dintre cele mai importante agenţii de relaţii publice din România. De-a lungul timpului, activitatea agenţiei a fost recunoscută local şi internaţional... vezi detalii »

Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Festivaluri

SectiuneBranded


Related