Conturile media isi schimba stapanii

Au primat argumente precum: performanta si calitatea serviciilor, capacitatea de gandire strategica, intelegerea pietei, optimizarea planificarii, eficientizarea costurilor.

Sfarsitul anului trecut a fost marcat de un val de licitatii pe conturi de media destul de consistente. Majoritatea companiilor de media importante au fost antrenate in aceste pitch-uri, iar de putina vreme au inceput sa apara, pe rand, si castigatorii. La majoritatea pitch-urilor, maximizarea eficientei in privinta cheltuielilor de media pare sa fi fost argumentul forte care a eclipsat orice alte considerente.

Reglari de conturi in domeniul bancar
Raiffeisen a confirmat, in sfarsit, finalizarea licitatiei pentru contul media. Agentia castigatoare este United Media, care a preluat contul de la Initiative. Obiectivul principal a fost maximizarea eficientei in privinta cheltuielilor de media, iar argumentul forte in favoarea noii agentii a fost "capacitatea de gandire strategica si de intelegere a pietei de servicii financiare si a consumatorilor si eficientizarea costurilor de media. Pitch-ul a fost un proces de identificare a celui mai bun partener in raport cu parametrii de performanta pe care ii urmarim si un moment de evaluare, intr-un context extrem de dinamic al pietei media", ne-a declarat Corina Vasile, PR Director la Raiffeisen Bank.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Mindshare

Mindshare are a global, multi-award winning, media agency network of 9300 people across 86 countries united by the desire to create new media experiences. What we do Modern marketing requires more than just media... vezi detalii »

Initiative Romania

Initiative este una dintre cele mai mari retele independente de media din lume, asigurand servicii specializate de strategie, planificare si cumparare de media. Initiative este membra a Interpublic Group of... vezi detalii »

Starcom MediaVest

Agentia Starcom MediaVest Group este parte din cea mai mare retea de media din lume, SMG Worldwide, si din grupul de comunicare Leo Burnett. Infiintata in 2000, Starcom este prima agentie de media din Romania... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related