Effie 2008 isi anunta castigatorii

Cea de-a cincea editie Effie Romania si-a desemnat castigatorii.

Printre participantii care au obtinut un premiu in cadrul competitiei se numara: GMP Advertising, Leo Burnett&Target, Odyssey Communication, CAP, Headvertising, Propaganda, BV McCann Erickson Romania, 23 Communication Ideas, Cupid Consultancy, Graffiti BBDO, Bridge Communication, Ogilvy Action, Ogilvy&Mather, Punct Advertising, Next Advertising, Cohn&Jansen/Ashley&Holmes, Grey Worldwide, Unilever

Cea mai premiata agentie a serii a fost GMP Advertising, care a obtinut un numar de 7 premii si si-a adjudecat si distinctia Grand Effie. Foarte indeaproape a urmat BV McCann Erickson Romania care a primit 6 premii si Leo Burnett & Target, castigatoare a 4 trofee Effie.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Geometry

Suntem o agentie full service, parte a grupului WPP, care functioneaza pe piata romaneasca din 1992. Prietenii mai vechi ne stiu dupa numele anterioare (Grey, respectiv G2). Din iunie 2013 a luat nastere un nou grup... vezi detalii »

Ogilvy Romania

Ogilvy România face parte din rețeaua internațională Ogilvy si oferă pietei din Romania următoarele arii de expertiză, la nivel integrat: strategie de brand, advertising, customer engagement, PR & Influence... vezi detalii »

Campanii

Festivaluri

Sectiune


Comentarii

costin-lucian dragulinescu
acum 11 ani
Sincer sa fiu, deja mi se pare o aiureala cu EFFIE. Nu mi se pare nici un jumatate din cazur ca acesti castigatori, au campanii atat de eficiente. Ma rog.. Bine ca sunteti voi destepti.. :D


Related