GMP duce povestea Timisoreana mai departe

Serbarile Timisoreana tocmai ce s-au incheiat, dar timpul nu sta in loc si nici Timisoreana. Incepand cu 14 septembrie, noua campanie Timisoreana propune o ilustrare a felului in care berea si consumatorii ei au evoluat impreuna de-a lungul timpului.

Spotul TV incepe la 1700, momentul nasterii Timisoreana, trece prin anii '20, perioada interbelica infloritoare a Bucurestilor, apoi prin perioada hippie romaneasca a anilor '70 si ajunge in zilele noastre. Hainele oamenilor s-au schimbat, coafurile si mai si, mijloacele de transport si ele, halbele, sticlele, chiar si vorbele. Timisoreana a asistat la toate aceste schimbari si, la randul ei, a imbracat haine potrivite vremurilor, dar esenta Timisoreana a ramas aceeasi ca la 1700. Placerea de a sta la un pahar de vorba si o bere buna este firul rosu care leaga vremurile si oamenii.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune


Comentarii

anton mihai
acum 15 ani
"Spotul vrea sa arate cum Timisoreana a asistat la multe evenimente din diferite epoci, s-a adaptat timpurilor si oamenilor diferiti, dar voia buna la un pahar de Timisoreana..."

Spotul este curat si civilizat lucrat. Arata oricum, mult mai bine decat foarte multe spoturi la beri romanesti. Insa ca sa fiu cinstit, parca nu are final. Sau va pregatiti de partea a treia in care se face trecerea de la 1900 la 2000 apoi la o nava spatiala in care Data bea o bere cu un klingonian pe Enterprise.

Si nu cred ca berea a asistat/adaptat la evenimente ci a fost martor a transformarilor. Pentru ca nu cred ca vreti sa spuneti ca la timpuri proaste berea a fost si ea proasta. Asta prin "adaptabilitatea" ei extraordinara.

Eu vad in spot 3 epoci. Aceeasi bere, sa zicem. Din 1718 pana in 2008. Bine, va cred pe cuvant. Insa toate berile isi asuma aparitia inca de acum x secole. Voi credeti ca asta-i drumul bun? Eu nu. Practic nu mai exista bere care sa nu aibe cel putin 5000 de ani. Cred ca si Isus o sa apara cu o bere in mana la un moment dat. Chiar daca el era mai mult pe vin. Rosu. Sunt catolic, nu va speriati. Revenind. Toate bune si frumoase pana la mesaj, care mi se pare fad, fara greutate.

Si ca si bautor de bere ocazional (prefer vinul) (deci nu sunt in target, cum ar spune un vigilent) nu va cred. Punct.

salut



Branded


Related