Daca nu merge Friends la Cannes, vine Cannes la Friends

FRIENDS Advertising semneaza noua campanie de comunicare pentru FRUTTIA, brand al clientului traditional al agentiei, European Drinks. Pentru a face un spot TV de o calitate foarte buna, FRIENDS a colaborat cu regizorul Johan Gulbranson, recunoscut pentru numeroasele premii caștigate la Festivalul de la Cannes.

FRIENDS Advertising, agentie de comunicare parte a grupului IMSG Bucuresti anunta realizarea spotului TV pentru Fruttia. Fruttia este cel mai nou brand pe care colaborarea dintre FRIENDS si Trout & Partners il construieste pentru European Drinks. Campania de comunicare Fruttia include presa si TV si se desfasoara in perioada 15 octombrie - 30 decembrie 2008.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Reload Film

Infiintata la inceputul anului 2005, Reload Film este o casa de productie full service ce ofera servicii si solutii complete de productie pentru advertising, film artistic. A devenit in scurt timp una  din... vezi detalii »

SectiuneBranded


Related