Utilizatorii pot sparge bule in asteptarea Black Friday, intr-o aplicatie creata de SENIORHYPER pentru Orange

Utilizatorii pot sparge bule in asteptarea Black Friday, intr-o aplicatie creata de SENIORHYPER pentru Orange

SENIORHYPER a creat pentru Orange o aplicatie pentru anuntarea reducerilor de Black Friday, gandita ca un teasing pentru clientii care sunt interesati de aceste oferte. Aplicatia de Facebook include trei jocuri, sub indemnul "nerabdarea se premiaza", arata un comunicat emis de agentie.

Cele trei jocuri pot fi accesate pe pagina de Facebook Orange Romania si au rolul de "a face asteptarea utilizatorilor mai usoara" pana la Black Friday. Astfel, cei care le acceseaza pot alege sa sparga bule, sa elibereze baloane colorate in aer sau sa taie cat mai multe frunze. Toti utilizatorii intra intr-o tragere la sorti prin care pot castiga unul dintre cele trei smartphone-uri Samsung Galaxy S4 zoom 4G puse in joc.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Initiative Romania

Initiative este una dintre cele mai mari retele independente de media din lume, asigurand servicii specializate de strategie, planificare si cumparare de media. Initiative este membra a Interpublic Group of... vezi detalii »

Profero Bucuresti

Profero Bucuresti, afiliata la reteaua internationala MullenLowe Profero, este o agentie de digital advertising cu o experienta de peste 10 ani pe piata din Romania, atat cu branduri locale, cat si... vezi detalii »

Campanii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related