Au fost desemnati castigatorii Premiilor de Excelenta IAA

In cadrul galei Premiilor de Excelenta IAA, care a avut loc pe 26 noiembrie, Maria Tudor (Managing Director, Zenith Media) a fost desemnata Personalitatea Anului in Marketing si Comunicare. Aceasta a fost votata de catre cei prezenti la gala, dintre cei 19 castigatori ai Premiilor de Excelenta IAA din acest an.

La categoria Clienti, au fost acordate cinci premii: Andrei Musetescu (Fondator/ Director General, CSOP) a primit Premiul pentru Excelenta in Cunoasterea Consumatorului, Gabriela Galatanu (Grup BM, Ciuc& Silva Heineken) a primit Premiul pentru Excelenta in Brand Management, Ecaterina Safarica (Communications Associate Director Balkans, Turkey, Israel, Caucasus and Central Asia Republics) a castigat Premiul pentru Excelenta in Relatii Publice, Mona Nicolici (CSR Director, Petrom) si Raluca Kisescu (Avon Cosmetics) au impartit Premiul pentru Excelenta in Responsabilitate Sociala, iar Panos Makris (Commercial Director, Cosmote) a primit Premiul pentru Excelenta in Marketing.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


The Geeks Bucharest

The Geeks este parte din Saatchi Creative Hub Bucharest, impreuna cu Saatchi & Saatchi Romania. Agentia se pozitioneza ca un partener de business cu focus pe solutii creative multidisciplinare de comunicare si... vezi detalii »

Medic One Communication

Founded in 1999 by MD Oana Cociasu together with Veronica Savanciuc and other partners, Medic One is the first full-service communication agency in Romania to exclusively dedicate its activity to medical... vezi detalii »

GMP & U

După 18 de ani pe piață, agenția devine GMP & U, an IDEA Company, care crede în puterea ideilor și în soluții fluide la problemele complexe de business, de astăzi. Numele GMP & U vorbește despre... vezi detalii »

Zenith

Zenith este The ROI Agency. Printr-o combinatie unica de date, tehnologie si specialisti in domeniu, facem fata chiar si celor mai complexe provocari si contribuim activ la cresterea business-urilor clientilor... vezi detalii »

Campanii

Sectiune



Branded


Related