Au fost desemnati castigatorii Premiilor de Excelenta IAA

In cadrul galei Premiilor de Excelenta IAA, care a avut loc pe 26 noiembrie, Maria Tudor (Managing Director, Zenith Media) a fost desemnata Personalitatea Anului in Marketing si Comunicare. Aceasta a fost votata de catre cei prezenti la gala, dintre cei 19 castigatori ai Premiilor de Excelenta IAA din acest an.

La categoria Clienti, au fost acordate cinci premii: Andrei Musetescu (Fondator/ Director General, CSOP) a primit Premiul pentru Excelenta in Cunoasterea Consumatorului, Gabriela Galatanu (Grup BM, Ciuc& Silva Heineken) a primit Premiul pentru Excelenta in Brand Management, Ecaterina Safarica (Communications Associate Director Balkans, Turkey, Israel, Caucasus and Central Asia Republics) a castigat Premiul pentru Excelenta in Relatii Publice, Mona Nicolici (CSR Director, Petrom) si Raluca Kisescu (Avon Cosmetics) au impartit Premiul pentru Excelenta in Responsabilitate Sociala, iar Panos Makris (Commercial Director, Cosmote) a primit Premiul pentru Excelenta in Marketing.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


GMP PR

Fondată în 2007, GMP PR, parte a GMP Group, este una dintre cele mai importante agenţii de relaţii publice din România. De-a lungul timpului, activitatea agenţiei a fost recunoscută local şi internaţional... vezi detalii »

SectiuneBranded


Related