Ursus lanseaza prima mini-serie video 360° din Romania

Ursus lanseaza prima mini-serie video 360° din Romania

Ursus, impreuna cu agentia Kubis Interactive, continua firesc platforma ATL dezvoltata de Graffiti BBDO si in digital, printr-o activare de native branded content facuta impreuna cu cei de la Sector 7.

Aventura din Vestul Salbatic s-a mutat in Saloon-ul Ursus, iar baietii de la Sector 7 s-au intrecut in a povesti despre cum au facut rost de tricourile Ursus, privitorul avand posibilitatea sa aleaga spre care dintre ei sa se uite.

 

Aventura lui Raul (Ep. 3)

 

Aventura lui Andrei (Ep. 2)

 

Aventura lui Alex (Ep. 1) 

 

Stii cum e cand iesi la o bere cu gasca si te intinzi la vorba — chiar daca povestesti chestii pe care prietenii poate le-au mai auzit intr-o mie de alte contexte, intotdeauna difera niste detalii, lucrurile devin mai grave, mai improbabile sau mai amuzante in functie de cat de rece e berea. Cam asta inseamna un URSUS pus pe masa, un prilej sa transformi povestile in niste aventuri care sa starneasca rasul chiar si cand toata lumea accepta conventia exagerarii. Asa s-a legat saloonul 360, o interpretare fun&fresh din punct de vedere al productiei care sustine cu toate bratele ideea "cu URSUS te distrezi ca-n vestul salbatic". Ioana Enache, senior copywriter Kubis

 

“E usor sa oferi tricouri si orice brand o poate face . Pentru noi ,tricoul spune o poveste, o aventura pe care o imbraci la fiecare purtare. Aceasta e experienta pe care Ursus a vrut s-o ofere tuturor consumatorilor in campania nationala de anul acesta . Si am spus povestea printr-o mini serie in care dorinta de a avea acel tricou al tau si numai al tau e exagerata, amuzanta si surprinzatoare. “ – Loredana Catana, Brand Manager Ursus

 

Echipele implicate:

Din partea Ursus:

Mihai Barsan – Vicepresedinte Marketing
Mihaela Babeanu- Senior Brand Manager Ursus
Loredana Catana – Brand Manager Ursus
Sorin Tudor  - Brand Executive Ursus

 

Serifii Kubis Interactive:

Eugen Suman – Creative Director
Ioana Enache – Senior Copywriter
Alina Radut –  Art Director
Stefan Bejan – Graphic Designer
Cristina Schitco – Account Director
Raluca Irimia – Account Manager
Luana Roth – Head of Social Media
Ioana Zvac – Social Media Manager
Dragos Smeu – Performance Manager
Alexandra Paraschiv - Performance media executive
Florin Ivan – A/V Producer

 

Cowboys de la Graffiti BBDO:

Titus Dumitrescu – Creative Director
Bogdan Vintila – Group Creative Director
Andrei Nica – Group Creative Director
Ana Romila – Art Director
Alex Badarau - Copywriter
Dan Sendroiu – Strategy Director
Delia Arghir – Group Account Director
Oana Preda – Account Manager

 

Echipa Sector 7: Alex Cotet; Raul Gheba; Claudiu Teohari; Andrei Ciobanu

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Kubis

KUBIS is a creative agency led by curiosity. Vigilant and open-minded, we feed our minds with science and our hearts with fiction. We like to go bold, we want to go big, and we like to go first. Our ideas are... vezi detalii »

Branduri

SectiuneBranded


Related