v8 și Kaufland câștigă Grand Prix și alte 4 premii la IAB MIXX AWARDS

v8 și Kaufland câștigă Grand Prix și alte 4 premii la IAB MIXX AWARDS

Cel mai important premiu al festivalului, Grand MIXX Award, și alte 4 premii au revenit agenției v8 la Gala IAB MIXX de săptămâna trecută. Toate premiile au fost obținute pentru clientul Kaufland România alături de care v8 a lansat numeroase campanii în 2022. 

Premiul Grand MIXX Award și alte 3 premii în categoriile: Influencer Marketing Campaign, Product Innovation Campaign, Virtual and Augmented Reality Campaign au fost obținute de campania “Grand Job Experience”.

 

Campania “Pe Limba Românilor” a obținut premiul Video Advertising Campaign, o categorie importantă pentru o piață în care toate marile branduri românești se luptă pentru a face entertainment prin producții video deosebite. 

 

2022 a fost un an pe cât de greu, pe atât de frumos pentru v8. Am început anul în forță și am lansat campanie după campanie în niște timpi aproape imposibili. În tot acest timp, am clădit o echipă de oameni frumoși, care a înțeles că la v8 facem lucrurile altfel: trăim când e de trăit, muncim când e de muncit, lucrăm de unde ne dorim, atât timp cât facem performanță. Și partea bună e că anul acesta chiar ne-a ieșit să facem performanță alături de unul dintre clienții noștri dragi, Kaufland. Pe lângă premiile luate la mai toate festivalurile de la noi, Kaufland e brandul numărul 1 în social media, e brandul cu cea mai mare creștere pe TikTok în 2022, e brandul care are o conversație deschisă cu comunitatea de gaming prin Nexus Gaming. Deci, undeva, ceva bine facem.”, a spus Adina Stănescu, Creative Director la v8.

“De când am început să lucrăm împreună în formula asta, ne-am propus o singură chestie: să nu ne luăm niciodată prea în serios. Suntem o echipă relativ mică de oameni talentați, care știu să lucreze și să se distreze împreună, de la distanță, împânziți în cartiere, orașe sau chiar țări diferite. Cele 5 trofee de la această gală ne încurajează și ne confirmă că facem bine ce facem și că se poate și altfel.“, a declarat Andreea Siran, Group Creative la v8.

Ne bucură foarte tare cele 5 premii câștigate la IAB MIXX cu două dintre campaniile noastre de suflet. Este cel mai frumos mod în care puteam încheia un an greu, cu multe proiecte lucrate la foc automat, iar aceste premii nu fac decât să îmi confirme că lucrez cu niște oameni minunați, cu idei bune și nebune, care fac lucrurile frumoase să se întâmple.”, Alexandra Coancă, Account Manager la v8.

"Ne-a făcut o deosebită plăcere să lucrăm cu v8 și Kaufland la Grand Job Experience. Cred că am reușit să facem ceva inedit, dar cu o bază în pasiunile pe care le manifestam zi de zi. Ne bucură faptul că am putut transforma un joc într-o experiență de angajare noua și creativă și credem că vom putea realiza lucruri cel puțin la fel de frumoase pe viitor.", Octav Crețu, CEO la Nexus Gaming.

"În business, cel mai greu este să construiești o echipă. Și știi că ai reușit când rezultatele și industria îți spun că faci bine ce faci. Săptămână trecută, pe scena IAB Mixx Awards, cu un Grand Prix în brațele unei echipe fericite, am închis împreună un 2022 cu 22 de premii: 15 gold + 7 silver" a declarat Ionuț Andrei, GM & Strategy Director la v8.

 

Credits:

Echipa Kaufland Marketing – „Proiect Pe Limba Românilor”
Alina‑Roxana Golopența – Marketing Director
Silviu Buidan - Head of Digital Marketing
Maria Ionescu - Senior Marketing Specialist
Valeria Romanciuc - Social Media Marketing Specialist
Iustin-Răzvan Moței - Social & Online Marketing Specialist
Cosmin Ezaru – Creative Marketing Director

Echipa Kaufland Employer Branding – „Proiect Grand Job Experience
Estera Anghelescu - Recruiting & Employer Branding Director
Alexandra Munteanu - Employer Branding Specialist
Karla Riskovics - Employer Branding Specialist

Echipa v8
Adina Stănescu – Creative Director
Andreea Siran – Senior Copywriter
Laura Fluture – Senior Art Director
Paul Traian – Copywriter
Adriana Paulică – Art Director
Rareș Boghiu – Art Director
Alexandra Coancă – Account Manager
Corina Angearu – Client Service Director
Ionuț Andrei – GM & Strategy Director
Andrei Dragu – Chief Operations Officer
Liviu Isop - AV Producer

Casa de Productie “Pe Limba Românilor”
Saga Film
Nicolae Constantin Tănase – Regizor
Agenție de Gaming & Implementare “Grand Job Experience”
Nexus Gaming
Octav Crețu - CEO la Nexus Gaming

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Festivaluri

Sectiune



Branded


Related