Cheil | Centrade semnează campania de employer branding My First pentru First Bank

Cheil | Centrade semnează campania de employer branding My First pentru First Bank

Compania de consultanță în comunicare strategică și data intelligence Cheil | Centrade, hub-ul pentru Europa de sud-est al rețelei Cheil Worldwide, lansează “My First”, un proiect de employer branding care aplaudă premierele angajaților din First Bank.

De curând, First Bank a primit certificarea Best Places to Work 2023, fiind singura instituție financiară din România încadrată în acest top anul acesta. Certificarea vine după ani în care First Bank a avut o ambiție strategică puternică și mult potențial dat de calitatea oamenilor care au rămas și care s-au alăturat echipei până în prezent. Acestea au fost bazele succesului în călătoria de la un angajator neutru la “the place to be first”, iar acest mindset s-a reflectat în cultura organizațională. Această recunoaștere a creat un context excelent pentru a lansa prima campanie de employer branding pentru First Bank, cu un call-to-action mândru pentru potențialii angajați.

Sursa de inspirație pentru ideea creativă din spatele campaniei My First at First Bank au reprezentat-o chiar membrii echipei First Bank și premierele lor profesionale, fie prin inițiative curajoase sau proiecte serioase, obținute alături de un angajator care a știut să le facă posibile. Chiar dacă că vorbim de iubirea pentru patrupezi a echipei de Marketing, care s-a extins ca regulă în întreaga rețea de sucursale, transformând First Bank în prima bancă ce permite accesul în unitățile sale cu animale de companie. Sau despre lansarea unor noi produse financiare, cu o privire de ansamblu pe tot parcursul proiectului. Ori, de ce nu, o partidă de șah cu un Grandmaster, în cadrul unor evenimente la care First Bank este partener.

Campania promovată pe canalele de media online, social media și DOOH, trage cu ochiul în interiorul birourilor First Bank unde îi surprinde pe angajați într-o manieră familiară, caldă și le descoperă reușitele la locul de muncă. Premierele lor au dublu rol: de mândrie, dar și de invitație pentru alți oameni ca ei, care își doresc să lucreze într-un mediu bancar diferit. În care perseverența e recompensată și proactivitatea e ascultată.

"După 4 ani de transformare organizațională intensă, considerăm că am ajuns în punctul în care credem intern că ne aflăm într-o bancă ce reprezintă mai mult decât un loc de muncă, un loc în care inițiativa, dezvoltarea profesională și abilitatea de a ne manifesta expertiza sunt ceea ce ne place la noi. Și ne mai place mult să lucrăm unii cu alții. Iar campania My First celebrează premierele noastre și le încurajează pe cele viitoare, ale noilor noștri colegi.”, remarcă Andreea Mihnea, Chief People Officer, First Bank.

„Încă de la începutul parteneriatului cu echipa First Bank, am identificat rapid o cultură bancară cu totul aparte. Aici, angajații se disting prin spiritul proactiv, iar managerii îi susțin în fiecare etapă a procesului pentru a aborda lucrurile într-un mod inovator. În cadrul campaniei de employer branding ne-am propus să dezvăluim tuturor profesioniștilor din domeniul bancar de ce ar trebui să considere o carieră la First Bank ca fiind o alegere excelentă: pentru că aici sunteți încurajați să fiți pionieri, să fiți primii. În procesul de creație, am adus în prim-plan poveștile din spatele fiecărui #MyFirst, ilustrând astfel experiențele deosebite ale numeroșilor oameni talentați care fac parte din echipa First Bank.”, completează Carmen Miruță, Business Leader, Cheil | Centrade.

 

Credits:

Echipa First Bank: 
Andreea Mihnea - Chief People Officer
Raluca Anca – HR Business Partner & Organizational Development Lead
Andreea Cazan - Sr. Internal Communication and Employee Engagement Officer
Daniela Baraitaru – Marketing Specialist Employer Branding 

Echipa Cheil | Centrade: 
Carmen Miruță - Business Leader I Marketing Operations & Strategy
Mihai Gongu - Executive Creative Director
Miruna Baias – Strategy Head
Miruna Potop - Group Creative Director
Alina Zaharescu – Head of Art
Andrei Nedea – Art Director
Monica Garbur - Head of AV Production
Ema Ionescu - Client Service Team Leader
Bianca Cauc-Bîtu - Account Director
Felicia Bolboceanu – Senior Account Manager
Alexandra Dinu – Account Manager
Mihaela Iamandi - Traffic Manager

First Bank este o bancă independentă deținută de fondul privat de investiții J.C. Flowers & Co, unul dintre liderii domeniului de private equity, dedicat investițiilor globale în industria serviciilor financiare.

Sub sloganul “The American Way”, First Bank crede în cultura americană a inițiativei și acțiunii, cu atenție la nevoile clientului și adoptarea inovației, misiune care îi inspiră pe cei aproape 1000 de angajați în livrarea serviciilor la un standard înalt. 

Banca oferă produse de creditare și economisire pentru persoane fizice și sprijină companiile locale prin finanțări în scop de investiții și dezvoltare prin instrumente financiare moderne, serviciul de Internet&Mobile Banking și conceptul de sucursală virtuală, alături de o rețea importantă de unități teritoriale.

Compania de consultanță în comunicare strategică și analiză de date, Cheil | Centrade, servește drept hub regional pentru rețeaua coreeană Cheil în sud-estul Europei, coordonând strategia de comunicare și creație pentru Samsung. Din portofoliul Cheil | Centrade mai fac parte ENGIE Romania, PROFI România, Opticris, Hochland România, First Bank, Nivea, NN România, Carrefour România, Alpin 57 Lux, Mondelez, Raiffeisen Bank, Point Pickup, Asociația ANAIS și United Way. 

În 2018, Cheil | Centrade București a lansat divizia Digital Intelligence and Analytics (DIA), un centru unic de servicii de data intelligence care deservește mai multe piețe din Europa. Înființată în 2022, divizia de Digital Media completează mixul de servicii pe care agenția îl pune la dispoziția clienților săi, beneficiind și de avantajul propriului centru de servicii digitale și analiza datelor. Diviziile DIA şi Digital Media oferă clienților soluții digitale personalizate, folosind cele mai noi instrumente analitice din sfera digitalului. 

În 2023, Cheil | Centrade a obținut un trofeu de Argint la IAB Mixx Awards Europe pentru campania Samsung #22EpicNights, o nominalizare pentru campania de lansare a brandului Kozel în România, un trofeu Silver și două de Bronz la premiile Effie, un trofeu Gold, două Silver și un trofeu de Bronz la White Square Festival, dar și un trofeu de Bronz la Top ADC*RO 2023. În 2022, Cheil | Centrade a obținut primul său trofeu de Argint la Effie Europe Awards, dar și primul Grand Prix românesc la IAB Mixx Awards Europe cu campania “Teatrul Cadourilor Dăruite din Vină” pentru Asociația ANAIS, Aurul, Argintul și două trofee de Bronz la Premiile Effie, Best Integrated Campaign la IAB Mixx Awards, un trofeu de Aur la Luum Awards, două trofee Crystal la MAD Awards, șapte medalii la Webstock, precum și șase premii la Video Gaming Awards, BizPR Awards și Romanian PR Award.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Cheil Centrade

Centrade | Cheil este una dintre cele mai mari companii de comunicare din Romania si HUB regional Sud Estul Europei (10 piete). Ca agentie integrata, Centrade | Cheil are capabilitati de coordonare la nivel de... vezi detalii »

ADC*RO

Art Directors Club Romania (ADC*RO) a fost infiintat in 2008 si reprezinta o asociatie non-profit, al carei obiectiv este acela de a promova si de a recunoaste excelenta in creativitate. Art Directors Club Romania... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related