Kinder Joy si Lowe dau startul la scolareala

Caravana "Scolareala Kinder Joy" marcheaza inceperea anului scolar prin lansarea noii colectii de jucarii Kinder - "Scolarii Nazdravani".

Incepand cu data de 15 septembrie, timp de o luna, in fiecare weekend, 10 orase vor primi vizita unor mesageri deosebiti - opt Scolari Nazdravani, personaje hazlii intruchipand noua colectie de surprize din ouale de ciocolata Kinder Joy. Copiii vor fi pusi in diferite situatii in care isi pot exersa inclinatiile, talentele, se pot juca, pot invata si, mai mult, se pot regasi (sau nu) in tipologiile personajelor.

"Ne-a placut mult sa dezvoltam acest proiect. Cand vine vorba despre copii devenim mai sensibili si suntem atenti la multe, multe detalii. Majoritatea suntem parinti in echipa (client & agentie) si cred ca am reusit sa cream un eveniment care va surprinde si copiii, si parintii." spune Alina Damaschin, Client Service Director la Lowe & Partners.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Medic One Communication

Founded in 1999 by MD Oana Cociasu together with Veronica Savanciuc and other partners, Medic One is the first full-service communication agency in Romania to exclusively dedicate its activity to medical... vezi detalii »

Initiative Romania

Initiative este una dintre cele mai mari retele independente de media din lume, asigurand servicii specializate de strategie, planificare si cumparare de media. Initiative este membra a Interpublic Group of... vezi detalii »

Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

MullenLowe

De 29 de ani in Romania, MullenLowe este o agentie de creatie, marketing si brand strategy, care isi propune sa isi pastreze mentalitatea de creativitate antreprenoriala si spiritul dinamic. Agentia se pozitioneaza... vezi detalii »

SectiuneBranded


Related