Juriul Effie 2008 reuneste mai bine de 70 de personalitati din industria de comunicare

Singurul festival de publicitate care masoara eficienta campaniilor de comunicare in termeni de performanta, rezultate si obiective asumate va reuni in juriu aproximativ 70 de specialisti din industria romaneasca de comunicare.

In 2008, campaniile de succes ale anului trecut vor fi evaluate de un juriu format din reprezentanti de seama ai industriei de comunicare, de specialisti in market research si de directori de marketing din cele mai reprezentative companii de pe piata romaneasca. Ponderea ridicata pe care o au oamenii de marketing in componenta juriului reflecta deschiderea festivalului catre comunitatea de business, depasind limitele unui festival al industriei de advertising.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Initiative Romania

Initiative este una dintre cele mai mari retele independente de media din lume, asigurand servicii specializate de strategie, planificare si cumparare de media. Initiative este membra a Interpublic Group of... vezi detalii »

Geometry

Suntem o agentie full service, parte a grupului WPP, care functioneaza pe piata romaneasca din 1992. Prietenii mai vechi ne stiu dupa numele anterioare (Grey, respectiv G2). Din iunie 2013 a luat nastere un nou grup... vezi detalii »

Festivaluri

SectiuneRelated