Lista castigatorilor Effie 2010

Cea de-a saptea editie EFFIE Romania si-a desemnat castigatorii in cadrul Galei de Premiere ale carei gazde au fost, ca in fiecare an, International Advertising Association (IAA) si Uniunea Agentiilor de Publicitate din Romania (UAPR).

Categorie: FOOD PRODUCTS I
BRONZE
Campanie: The Taste of Great Memories (video prezentare)
Brand: Maggi Secretul Gustului Intensavor
Agentie: BV McCann Erickson
BRONZE
Campanie: Country Food
Brand: Sadu (print, TV)
Agentie: Graffiti BBDO

Categorie: FOOD PRODUCTS I
SILVER
NO WINNER

Categorie: FOOD PRODUCTS I
GOLD
Campanie: Reason to Rest (video prezentare)
Brand: Napolact
Submitted: Propaganda

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


DDB Romania

DDB Romania este agentia de creatie membra The Group. The Group este lider al industriei de comunicare din Romania si include agentii specializate in servicii de creatie, media, digital, branding, relatii publice,... vezi detalii »

Mercury360

Cu o istorie de peste 25 de ani in Romania si, in continuare independenti, full-service, suntem una dintre putinele agentii care au capabilitatile necesare pentru a deveni partener pe intreaga durata a unei campanii,... vezi detalii »

Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Propaganda

Vrem. Vrem mai mult. Vrem mereu mai mult, mereu mai inteligent, mereu mai nefacut, mereu mai special, mereu mai simplu si mai firesc. Vrem cu o incapatanare si o insistenta sacaitoare sa facem lucrurile cu cap si... vezi detalii »

Campanii

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related