Hello Group despre proiectele preferate, oamenii din agentie si cifra de afaceri la doi ani de la infiintare

Hello Group despre proiectele preferate, oamenii din agentie si cifra de afaceri la doi ani de la infiintare

Doi ani de la infiintare. O crestere de 45% a volumului de business comparativ cu 2010. Cifra de afaceri de 755.000 de euro in 2011. 14 clienti in portofoliu. Acestea sunt o parte din realizarile echipei grupului Hello. Chiar daca functioneaza separat – Hello Communication realizeaza partea de creatie si strategie, iar Hello Consumer Interactions gestioneaza componenta BTL si implementarea pe teren – cele doua entitati lucreaza impreuna. Despre colaborarea a doua agentii diferite, proiectele preferate si cultura organizationala Hello am vorbit cu Cristina Diaconescu (Creative Partner, Hello Communication), Marilena Istratescu (Managing Partner, Hello Group), Andreea Celescu (Managing Partner, Hello Consumer Interaction).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Interactions

INTERACTIONS este o agentie de comunicare interactiva si eCRM fondata in 2009. INTERACTIONS este un partener de cursa lunga: parteneriatul dintre agentie si clientii majori depaseste in media cifra de 3 ani, recordul... vezi detalii »

Hello Communication

Infiintat in mai 2010, HELLO este un grup independent de comunicare integrate, avand la baza 2 agentii cu experienta in FOOD & BEVERAGE business, cu servicii si competente specifice: HELLO COMMUNICATION –... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune


Comentarii

milena alexe
acum 6 ani
Felicitari! Succes in continuare si toate aprecierea pentru o initiativa de succes intr-o perioada de ''criza''.


Related