[Media in 2018] Cosmin Cojocaru (Carat Romania): "Nu cred ca digitalul va ucide vreodata TV-ul si inca ascultam mai mult radio decat stam pe Facebook"

[Media in 2018] Cosmin Cojocaru (Carat Romania): "Nu cred ca digitalul va ucide vreodata TV-ul si inca ascultam mai mult radio decat stam pe Facebook"

Digitalul a creat haos, totul in jur se schimba foarte repede, ne invadeaza pokemonii, nu mai stim pe unde sa mergem si incotro sa o apucam, bla, bla. Cosmin Cojocaru, Managing Director Carat, are o alta parere: In industria media, ca de altfel mai peste tot, lucrurile NU se schimba atat de usor.

E adevarat ca tehnologia evolueaza mai rapid decat inainte si tot felul de pokemoni apar si dispar cu repeziciune. Insa cele mai multe predictii se dovedesc a fi nonsens si cele mai multe asa-zise schimbari majore sunt doar, cel mult, de suprafata, spune Cosmin.

Dar mediile nu se ucid unele pe altele, ci isi fac loc si coabiteaza, iar obiceiurile oamenilor se modifica mult mai greu decat ne anunta headline-urile si, indiferent de cum evolueaza forma, continutul are ritmul sau mai lent de schimbare. 

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Kantar

Kantar is the world’s leading data, insights and consulting company. We help clients understand people and inspire growth. Kantar is a data and evidence-based agency providing insights and actionable... vezi detalii »

Dosare editoriale

Campanii

Sectiune



Branded


Related