Cosmin Baba, noul CD al V8 Interactive: "Vreau să construiesc un loc cu vibe din ce în ce mai bun, cu bucurie și respect pentru meserie"

Cosmin Baba, noul CD al V8 Interactive: "Vreau să construiesc un loc cu vibe din ce în ce mai bun, cu bucurie și respect pentru meserie"

Peste tot în lume găsim tot felul de examene ale maturității, de la clasicul bacalaureat, până la diverse ritualuri de inițiere (merită să sapi pe Google după Kovave, o ceremonie cu măști din Papua Noua Guinee). În publicitate, ai crede că „examenul maturității” ar fi primul premiu câștigat, dar lucrurile nu-s chiar așa.

După cum ne povestește Cosmin Baba (proaspăt devenit Creative Director pentru V8 Interactive), important este să *treci peste* acest premiu - și, de fapt, peste oricare alte premii, luate ori neluate. Sunt „nice-to-have”, dar nu merg fără a-i oferi targetului o utilitate.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Festivaluri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related