Cosmin Baba, noul CD al V8 Interactive: "Vreau să construiesc un loc cu vibe din ce în ce mai bun, cu bucurie și respect pentru meserie"

Cosmin Baba, noul CD al V8 Interactive: "Vreau să construiesc un loc cu vibe din ce în ce mai bun, cu bucurie și respect pentru meserie"

Peste tot în lume găsim tot felul de examene ale maturității, de la clasicul bacalaureat, până la diverse ritualuri de inițiere (merită să sapi pe Google după Kovave, o ceremonie cu măști din Papua Noua Guinee). În publicitate, ai crede că „examenul maturității” ar fi primul premiu câștigat, dar lucrurile nu-s chiar așa.

După cum ne povestește Cosmin Baba (proaspăt devenit Creative Director pentru V8 Interactive), important este să *treci peste* acest premiu - și, de fapt, peste oricare alte premii, luate ori neluate. Sunt „nice-to-have”, dar nu merg fără a-i oferi targetului o utilitate.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Geometry

Suntem o agentie full service, parte a grupului WPP, care functioneaza pe piata romaneasca din 1992. Prietenii mai vechi ne stiu dupa numele anterioare (Grey, respectiv G2). Din iunie 2013 a luat nastere un nou grup... vezi detalii »

V8 Interactive

Curajul creativ ne defineste. Ne asumam cu indrazneala responsabilitatea de a face lucruri care nu s-au mai facut vreodata, dezvoltand solutii digitale... vezi detalii »

Festivaluri

Subiecte

SectiuneRelated