Telefonul tău, amprenta ta. Fă-l parte din ceea ce te reprezintă

Telefonul tău, amprenta ta. Fă-l parte din ceea ce te reprezintă

Telefonul e oglinda noastră. Așa cum avem grijă de tot ceea ce ne reprezintă și ne exprimă personalitatea, de la cuvintele pe care le folosim, gânduri și gesturi, la haine, culori sau felul în care ne aranjăm părul, așa avem grijă și de partenerul-nostru-în-orice.
Ne gândim la el din prima clipă a întâlnirii: modelul care ni se potrivește, mărimea, culoarea, tipul camerei, wallpaperul. 

Wallpaper-ul e primul lucru pe care îl vezi dimineața, înainte de cafea sau de a deschide fereastra. Și, probabil, e și ultimul lucru pe care îl vezi noaptea, înainte de a adormi. E ceea ce văd ceilalți despre tine. Este unul din multele lucruri care te reprezintă. O poate face întâmplător sau poți avea un cuvânt de spus în privința asta. 

 

Un wallpaper nu e doar un wallpaper

Samsung propune încă o provocare din seria #DoWhatYouCantsă îți creezi propriul wallpaper care să spună cel mai bine ce te reprezintă. Și să câștigi și premii super la #S10WallpaperInventors, concursul lansat de Samsung România. Mai ai timp până pe 17 octombrie să te înscrii în concurs. 

Indiferent că îți plac baloanele de săpun sau tatuajele cu cranii, ești pasionat de sport sau muzică, umpli Instagramul cu selfie-uri sau fotografii cu graffiti, inspirația poate deveni de oriunde din preocupările tale. Folosește-o, #MakeItYourOwn și participă la #S10WallpaperInventors. 

Inspirația e foarte aproape de tine: chiar pe Instagram. 
Aici s-a strâns deja o galerie extinsă de wallpaper-uri. Cafele, păpădii, clădiri, apusuri, reptile, fluturi, orașe imaginare. Melancolii, entuziasm, optimism, nerăbdare, explorări.

Tot pe Instagram poți să te exprimi și tu și să participi la concurs. Samsung îți oferă uneltele necesare să-ți exprimi liber stilul, cu fiecare lentila sau pixel Galaxy. 

“În calitate de Top Social Brand, suntem foarte bucuroși să realizăm campanii dedicate comunității noastre, care valorizează atât trendurile de la nivel global, cât și pasiunile și dorințele utilizatorilor.

Pentru noi, e vorba de o cursă continuă de a face cât mai multe lucruri să devină posibile cu ajutorul tehnologiei. De aceea, lansăm constant campanii menite să provoace creativitatea și limitele comunității noastre”, a declarat Simona Panait, Marketing Director Samsung România și Bulgaria). 

 

Cum creezi wallpaper-ul

E simplu. Poți folosi în moduri creative camera frontală de pe Galaxy S10, Galaxy S10e sau Galaxy S10+ și apoi să integrezi fotografiile în wallpaper sau poți începe un design de la zero.

Pe s10wallpaperinventors.ro găsești un tool simplu de așezare a fotografiei în template, special creat pentru această campanie pentru a veni în ajutorul tuturor creativilor. Dacă ai mai lucrat cu softuri de editare, poți chiar să descarci un fișier .PNG/.PSD cu template-ul.

După ce ai creat wallpaper-ul care simti ca te reprezinta cel mai bine, posteaza-l pe Instastory cu @samsungromânia și opțional hashtag-urile #S10WallpapersInventors și #MakeItYourOwn.

Cele mai originale creații vor fi premiate de Samsung cu o tabletă Galaxy Tab S6 sau două Galaxy Watch Active nou-nouțe.

Pentru inspirație, există și o galerie cu ce au creat alții. 

Sau poate te inspiră argumentele Sînzianei Iacob și ale lui Radu Constantin, ambasadorii Samsung, care povestesc ce înseamnă autenticitatea pe Instagram și cum poate fi ea surprinsă într-un wallpaper:

#S10WallpapersInventors cu Sinziana Iacob

 

#S10WallpapersInventors cu Radu Constantin

Mai multe detalii despre regulamentul concursului poți citi pe s10wallpaperinventors.ro

Strunește-ți inspirația până pe 17 octombrie, ascultă-ți ideile, pune-ți amprenta într-un wallpaper, #MakeItYourOwn.
Telefonul tău merită un wallpaper la fel de mișto ca tine.

 

Echipa:

SAMSUNG Electronics: Simona Panait - Director de Marketing Samsung România și Bulgaria, Ioana Sigarteu - Corporate Communication Manager, Corina Enache - Social Media Specialist.
Cheil Centrade: Mihai Gongu - Creative Director, Roxana Niță - Group Creative Director, Robert Ghiță - Copywriter, Victor Trifan - Art Director, Gabriela Nanu - SEE Business Leader, Radu Bucur - Social Media Manager,  Petruța Ciuică - Social Media Specialist, Alina Miu - Account Manager.
 MSL The Practice: Monica Jitariuc - Managing Director, Mihaela Ciocan - PR Executive.
STARCOM România: Ionuț Curea - Performance Social Media Manager.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Cheil Centrade

Centrade | Cheil este una dintre cele mai mari companii de comunicare din Romania si HUB regional Sud Estul Europei (10 piete). Ca agentie integrata, Centrade | Cheil are capabilitati de coordonare la nivel de... vezi detalii »

Starcom MediaVest

Agentia Starcom MediaVest Group este parte din cea mai mare retea de media din lume, SMG Worldwide, si din grupul de comunicare Leo Burnett. Infiintata in 2000, Starcom este prima agentie de media din Romania... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related