Neconventionalul - Unul dintre clasicii advertising-ului

Stickerele MD se gaseau, acum cativa ani, prin tot Bucurestiul. Doar dupa cateva luni de teasing s-a aflat ca era o campanie neconventionala pentru Mountain Dew. "Batman, Batman" - viralul de la Teletech cu Bogdan Naumovici in rol principal - n-a avut nevoie de mai mult de o saptamana ca sa invadeze mail-urile.

Principiul neconventionalului este o idee simpla, combinata cu un pret mic si un spatiu de difuzare accesibil. Acest gen de publicitate, care se poate plia pe orice tip de brand si se adreseaza oricarui tip de public, e, deja, departe de a mai fi considerat un subiect fara acoperire in advertising-ul romanesc. Campanii neconventionale pot fi gasite in curtea si in planurile de viitor ale oricarei agentii care se respecta.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

Mercury360

Cu o istorie de peste 25 de ani in Romania si, in continuare independenti, full-service, suntem una dintre putinele agentii care au capabilitatile necesare pentru a deveni partener pe intreaga durata a unei campanii,... vezi detalii »

Starcom MediaVest

Agentia Starcom MediaVest Group este parte din cea mai mare retea de media din lume, SMG Worldwide, si din grupul de comunicare Leo Burnett. Infiintata in 2000, Starcom este prima agentie de media din Romania... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune


Comentarii

Catalin Anton
acum 16 ani
Publicitatea neconventionala este bine venita pe meleagurile noastre, este destinata celor care sunt certati cu televizorul si in schimb sunt legati de internet etc. Publicitatea neconventionala nu are un public tinta asta o poate demonstra cei de la www.yourbusinesscard.ro care vind spatiul pe versoul cartilor de vizita produse gratuit si distribuite prin intermediul internetului. Asta este neconventionala care poate revolutiona pe Max. cu ADfel.
Cristian Pop
acum 16 ani
Ideea voastra, a celor de la www.yourbusinesscard.ro, care "este neconventionala care poate revolutiona pe Max. cu ADfel" de fapt este o ideea care functioneaza in America de ani buni. Asadar iata cum se face advertising original in Romania. Multa bafta


Branded


Related