Internetics 2011: 232 de proiecte inscrise si 47 de participanti

Internetics 2011 reuneste 232 de lucrari si 47 de participanti, informeaza un comunicat emis de Millenium People. Sectiunile cu cele mai multe inscrieri au fost "Best Use of Social Media" (37), "Best Use of Banners" (17), "Best Use of Advertising Games" (15) si "Best Use of Mobile" (15). Cele trei categorii principale ale competitiei "Site-uri, microsite-uri si bloguri de promovare", "Best Use Of si Campanii Interactive", acopera intreaga plaja de proiecte care s-au derulat anul trecut in domeniul marketing-ului online din Romania.

Participantii la cea de-a XI-a editie sunt: 648 Group, Advanced Ideas, Carat Romania, Carnation Group,  Cohn&Jansen JWT, Concept24, Convergent Media, Create Direct, Ferseta e-Consulting Cabinet, FourHooks, FTW Media, Graffiti PR, Green Pixel, Grey-G2 Romania, H Media,  Headvertising, Hippos, Hyperactive, iLeo, Infinit Solutions, Initiative Media, Interactions, Kaleidoscope, Kinecto, MB Dragan, MEDIA 2ND, Mind Treat Studios, MRM Partners, Netalurgica, Netlogiq, Next Advertising, Odyssey Communication, Ogilvy Romania, OMD Romania, Propaganda, Republika Interactive, Right Media, Saatchi&Saatchi Romania, Senior Interactive, Smile Media, Standout, Starcom MediaVest Group, The Geeks, URSUS, Webuzz, White Image si Wunderman.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


The Geeks Bucharest

The Geeks este parte din Saatchi Creative Hub Bucharest, impreuna cu Saatchi & Saatchi Romania. Agentia se pozitioneza ca un partener de business cu focus pe solutii creative multidisciplinare de comunicare si... vezi detalii »

VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

Initiative Romania

Initiative este una dintre cele mai mari retele independente de media din lume, asigurand servicii specializate de strategie, planificare si cumparare de media. Initiative este membra a Interpublic Group of... vezi detalii »

Interactions

INTERACTIONS este o agentie de comunicare interactiva si eCRM fondata in 2009. INTERACTIONS este un partener de cursa lunga: parteneriatul dintre agentie si clientii majori depaseste in media cifra de 3 ani, recordul... vezi detalii »

Create Direct

Compania Create Direct a fost infiintata in 2004 si este detinuta de Mediapost Hit Mail, care face parte din grupul Postei Franceze (La Poste). Create Direct este liderul pietei romanesti de solutii de incentive... vezi detalii »

Infinit Agency

Infinit este o agenţie full service cu digitalul la bază și care oferă servicii la cheie de la consultanță, analiză de business și transformare digitală până la strategie, project management, servicii de... vezi detalii »

Starcom MediaVest

Agentia Starcom MediaVest Group este parte din cea mai mare retea de media din lume, SMG Worldwide, si din grupul de comunicare Leo Burnett. Infiintata in 2000, Starcom este prima agentie de media din Romania... vezi detalii »

Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Propaganda

Vrem. Vrem mai mult. Vrem mereu mai mult, mereu mai inteligent, mereu mai nefacut, mereu mai special, mereu mai simplu si mai firesc. Vrem cu o incapatanare si o insistenta sacaitoare sa facem lucrurile cu cap si... vezi detalii »

Festivaluri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related