Secom® lansează Good Routine®, primul brand privat de suplimente alimentare din portofoliu

Secom® lansează Good Routine®, primul brand privat de suplimente alimentare din portofoliu

Secom® lansează primul brand propriu de suplimente alimentare: Good Routine®, un brand de lifestyle, actual, cool și fresh, un partener de drum lung pentru o viață sănătoasă, care se concentrează pe prevenție și care pune în centru oamenii și nevoile lor. Good Routine® își propune să devină parte din rutina bună a oamenilor, să le ofere suport în adoptarea și menținerea micilor obiceiuri sănătoase – așa cum sunt și suplimentele alimentare  - ca factor cheie în menținerea unei vieți echilibrate. 

Brandient este creatorul identității și strategiei de brand Good Routine®, iar campania de lansare Good Routine® a fost conturată de Jazz Communication.

 

“Ceasul este elementul grafic principal al identității Good Routine® pentru forța simbolisticii lui și pentru legătura conceptuală cu ideea unei (bune) rutine zilnice în materie de lifestyle. Identitatea trimite către conceptul de ritm al vieții controlat, conștient și asumat, către ideea de alternanță zilnică între pauză și activitate. Este o identitate vizuală simplă, curată, cu spațiu pentru respirație și calm, ca o binevenită contrapondere de echilibru la zgomotul vieții.”, Adrian Stănculeț (Design Director Brandient).

 

“Am lansat un nou brand de suplimente, Good Routine®, într-o piață deja extrem de activă și aglomerată. Iar pandemia ne-a oferit un context și mai relevant să deviem discursul de la boală, probleme și frică, spre o zonă în care consumatorii deja s-au îndreptat – binele personal și armonia. În ultimele luni, românii au descoperit că nu este imposibil și nici prea dificil să încetinească ritmul și să-și alimenteze binele: sănătatea, relațiile. Am realizat cu toții acum, mai mult ca oricând, cât de importantă este rutina unei vieți sănătoase. Și cât de ușor este să suplimentăm, în fiecare zi, binele din viață.”, Diana Benko (Brand Activation Partner, Jazz Communication).

 

Ideea campaniei de lansare Good Routine® este centrată pe conștientizarea nevoii de rutine bune, surprinzând și celebrând toți acei oameni de lângă noi care vor să își creeze obiceiuri sănătoase, care vor să continue să evolueze și să aibă o viață mai bună. Aici intervine Good Routine® cu o soluție simplă, dar nu doar cu un produs, ci cu un mic gest, o propunere de rutină bună și un supliment alimentar calibrat pe nevoile organismului lor.

 

Oamenii cu obiceiuri bune sunt deja printre noi. Îi vezi când te duci la prima oră în parc să alergi. Îi vezi în numărul crescut de conferințe despre storytelling, despre good parenting, despre toleranță sau descoperire de sine. Îi vezi în numărul de vânzări de la magazinele de echipament sportiv, în micile ferme bio sau în pensiunile de bun gust care au recuperat casele trecutului. Am încercat să-i surprindem într-un film care este făcut la răsărit în București, și este editat pe acordurile Poemei Române de Enescu, remixată. Peste am pus un flow spus de un artist local și a ieșit această celebrare a oamenilor care își caută echilibrul într-o țară și o perioadă deloc ușoară. Good Routine® este un brand românesc, venit de la o companie românească de succes, făcut cu respect și drag de oameni.”, Valentin Suciu (Creative Partner, Jazz Communication).

 

Lansarea brandului propriu Good Routine® este un pas firesc pe care Secom® îl face după 17 ani de experiență în piața de suplimente alimentare, timp în care compania a fost un trendsetter, un lider de autoritate, a avut o preocupare reală pentru inovație și a fost expusă la cele mai bune practici de la nivel mondial.  Portofoliul Good Routine® se diferențiază prin asocierile unice de ingrediente inovatoare, create după rețeta proprie Secom® împreună cu producători din Spania care dețin cele mai importante licențe și certificări internaționale din categorie, care atestă calitatea, eficiența și siguranța acestora. Produsele sunt disponibile în aproximativ 2000 de farmacii partenere din toată țara, în cele 13 magazine Secom® și pe good-routine.com

 

“Ceea ce ne propunem cu acest brand este să creăm o relație pe termen lung cu fiecare dintre consumatorii noștri. Știm că drumul către o viață armonioasă și echilibrată este o provocare unică pentru fiecare dintre noi, iar Good Routine® poate fi acel prieten de nădejde care ascultă, înțelege și susține micile obiceiuri bune, atât de importante, nu numai prin produsele sale, dar și prin zona de inspirație și informare.", Cristina Pateșan (Business Unit Director Good Routine®).

Noul brand privat Good Routine®  este lansat printr-o amplă campanie de comunicare manifestată în aproape toate mediile - fiind susținută de spot TV, spot radio, de proiecte media speciale, acțiuni extinse în mediul digital, inițiative de comunicare prin influențatori – și care va fi susținută tactic de campanii de produs. Începând cu 2021, demersul Good Routine® va beneficia și de o puternică componentă educațională, prin lansarea blog-ului Good Routine®, care va oferi tool-uri concrete de informare și de susținere a bunelor rutine odată adoptate. 

 

Echipele care au lucrat la campania de lansare Good Routine® sunt următoarele:

Echipa Secom®
Andrei Dumitrașcu – Marketing & Communication Director Secom®
Cristina Pateșan – Business Unit Director Good Routine®
Iulia Zainea – Senior Brand Manager Good Routine®  
Flavia Florescu - Innovation & Scientific Support Manager Secom®   
Luca Ciceu – Digital Manager Secom®   
Alina Tătaru – PR Manager Secom®

Echipa Jazz Communication:
Valentin Suciu, Creative Partner
Paul Bratu, Senior Art Director
Andrei Antal, Copywriter
Andreea Siran, Copywriter
Diana Benko, Brand Activation Partner
Alexandra Mihuș, Group Account Director
Andreea Gîscă, Account Manager
Carmen Răduță, Senior Account Executive
Cristiana Andrei, Social Media Manager

Agenție media: United Media
Nicolae Stancu, Head of TV
Alexandru Stan, Media Manager
Cătălina Ciocîltan, Digital Strategy Director
Lavinia Buzi, Head of Buying
Oana Stoica, Senior Media Buyer

Casa de producție și muzică: 2029 Productions
Producător: Marius Erhan

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Sectiune



Branded


Related