Sărbătorește așa cum simți. Pepsi spune DA Sărbătorilor de iarnă adevărate & imperfecte

Sărbătorește așa cum simți. Pepsi spune DA Sărbătorilor de iarnă adevărate & imperfecte

De ce să stăm cuminți sub chipul perfect, acela de pus pe Instagram? Hai să spunem DA la tot, cu sinceritate. DA, ne bucurăm că vin Sărbătorile și orașul e luminat. DA, e enervantă fleșcăiala de pe jos. DA, ce buni sunt cozonaci și ce frumos miros a copilărie. DA, e greu să îi faci. DA, vrem cadouri, DA, e atât de obositor să le găsești pe cele care spun cel mai bine Te iubesc sau Mi-a fost dor de tine.

DA. Pare un cuvânt excentric la final de 2020. Dar e cel mai bun. Să fim excentrici și veseli, cu toate ale noastre, reușite și mai puțin reușite, reali și deloc plictisitori. Pepsi a luat cuvântul acesta, DA, și l-a transformat în atitudine, atmosferă, ritm și veselie pentru Sărbătorile de iarnă din 2020. 

E anul în care facem #SărbătoridinoriceDincolo de aparențe strălucitoare și urări sforăitoare, să fie cu umor adevărat, veselie și imperfecțiune. Cu doze în ediție limitată, colinde interpretate în versiuni noi alături de artiști de seamă din România, filtre festive pe Instagram, provocări pe Tik Tok și multe experiențe speciale care merită sărbătorite fiecare în parte. 

 

Sărbători în stilul tău

Cu alai de veselie, vedete, challenge-uri, doze în haine festive, colinde cu sounduri noi, concursuri și premii, Pepsi spune DA Sărbătorilor de iarnă și ne invită să facem la fel. E urarea brandului pentru 2020: să ne bucurăm de oportunități, să trăim fiecare experiență așa cum vine, să facem loc și lucruriloe neplăcute, dar inevitabile din această perioadă. DA la distracție, DA la fiecare moment care ne aduce mai aproape de Sărbători, chiar și la cozile de la supermarket. 

Fără presiunea de a ieși totul perfect, Pepsi îndeamnă consumatorii să își facă propriile sărbători, în stilul lor, așa cum simt. Și dacă nu ai chef să sărbătorești cu globulețe și luminițe, e ok. Poți face #Sărbătoridinorice

Brandul are ajutorul cel mai bun pentru a aduce spiritul festiv în 2020: Mira este “elful de Craciun” și face lucrurile frumoase să se întâmple. Relaxat, cu veselie și cu loc pentru imperfecțiune. 

 #SarbatoareDinOrice

 

Orice motiv e bun de Sărbătoare

Si cum faci #Sarbatoridinorice? Te bucuri. De brad, de luminițe, o dimineață cu zăpadă, de o casă festivă.

 

Iar când lucrurile nu merg chiar cum am vrea noi, putem să ne creăm singuri atmosfera pe care o dorim. Pepsi vine cu inspirație:

 

“Sarbatoare din orice” este îndemnul Pepsi de a face din orice lucru mic un motiv de sarbatoare. Brandul dă primul startul: colinde altfel, concursuri pe Instagram, challenge-uri pe Tik Tok, premii în magazine și tot felul de surprize cu Mira. 

Și, bineînțes, de Sărbători ne gătim festiv. Haine în culori de sărbătoare, casa și orașul pline de luminițe, doze cu ambalaje noi.

Nu trebuie decât să spui DA Sărbătorilor și ele își vor face loc lângă tine, oriunde te-ai afla. Iar Pepsi aduce muzică bună, inspirație și decoruri festive, atmosferă și distracție pe rețelele sociale, pentru a sărbători cum se cuvine. 

 

Echipa

PepsiCo:
Delia Corniciuc – Sr. Marketing Manager Beverages
Iuliana Dragomir – Sr. Brand Manager
Alexandra Constantin – Brand Manager
Ema Bădângă – Jr. Brand Manager
Georgiana Nițu – Jr. Brand Manager
Laurențiu Ion – Sr. Digital & Media Manager Beverages
Oana Andone – Digital Specialist Beverages

 

KUBIS INTERACTIVE:
Talida Cristea - Client Service Director
Ada Gheorghiu - Group Account Director
Georgiana Feriu - Account Manager
Stefania Bercu - Strategic Planner
Sebastian Luba - Head of Social Media
Vlad Iosipescu - Social Media Manager
Maria Man - Social Media Manager
Marian Ciungu - AV Editor
Ionut Avadanei - AV Technical Producer & DOP
Alin Marghidanu - Creative Director
Carina Toma - Group Creative Director
Victor Firan - Sr. Art Director
Laura Fluture - Art Director
Dragos Aliciu - Sr. Copywriter
Alexandra Aliman - Copywriter

 

DDB
Ștefan Vasilachi – Creative Director
Ioana Dobrinescu – Strategy Planner
Mihai Calotă – Senior Art Director
Alexandru Tocilescu – Senior Copywriter
Alexandra Pop – Account Director

 

OMD
Razvan Meirosu: Media Director
Mihnea Pretorian: Digital Director
Dana Constantin: Digital Manager
Maria Alexandra Nita: Senior Media Manager
Irene Derasadurian: Media Manager
Cristiana Gherghelescu: Media Manager
Mihaela Bancila: Head of AdOperations

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

DDB Romania

DDB Romania este agentia de creatie membra The Group. The Group este lider al industriei de comunicare din Romania si include agentii specializate in servicii de creatie, media, digital, branding, relatii publice,... vezi detalii »

Kubis

KUBIS is a creative agency led by curiosity. Vigilant and open-minded, we feed our minds with science and our hearts with fiction. We like to go bold, we want to go big, and we like to go first. Our ideas are... vezi detalii »

Dosare editoriale

Sectiune



Branded


Related