First Bank lansează „Creditul Independenței”, o nouă campanie inspirată din universul filmelor hollywoodiene, semnată de Cheil | Centrade

First Bank lansează „Creditul Independenței”, o nouă campanie inspirată din universul filmelor hollywoodiene, semnată de Cheil | Centrade

Cheil | Centrade, hub-ul rețelei Cheil Worldwide pentru Europa de Sud-Est, lansează pentru First Bank o nouă campanie din seria First Bank Studios, ilustrând filosofia de brand „The American Way” prin povești din universul blockbusterelor hollywoodiene.                           

Prin acest conținut mereu surprinzător, abordarea First Bank rămâne fidelă mantrei First To Make A Difference, transpusă în comunicarea produselor bancare, dar mai ales în inovațiile care se regăsesc în fiecare dintre acestea.

În noul episod al seriei First Bank Studios intrăm în lumea filmelor științifico-fantastice cu un cuplu de extratereștri ce plănuiesc, în spiritul clișeelor cinematografice, invazia Pământului. Aceștia renunță însă rapid la planurile lor agresive. Atrași de dobânda extraordinar de avantajoasă la creditul ipotecar oferit de First Bank și de faptul că pot aplica prin video banking, decid să devină pământeni cu casă în București.

Noua platformă cuprinde execuții creative savuroase și este răspunsul brandului la creșterea consumului de conținut video pe platformele de streaming, în special de către publicul tânăr din mediul urban. Produsele First Bank se transformă astfel, din simple instrumente financiare, în soluții life-changing pentru protagoniștii poveștilor, plasați       într-o serie variată de scene iconice din lumea cinematografiei americane.

„Cu fiecare inițiativă, vrem le să oferim clienților noștri servicii de banking digital „galactice” – ușor de accesat de absolut oriunde, cu minim de timp investit, la prețuri competitive. Noul credit ipotecar de la First Bank oferă o dobândă începând cu doar 3.45% și o modalitate prietenoasă de a aplica pentru credit – prin video banking și cu o singură vizită la bancă, dacă totul e bine. De aceea, maniera de comunicare e una la fel de prietenoasă și răsplătește timpul privitorului cu entertainment de calitate. Seria inspirată din lumea filmelor americane continuă astfel cu o invazie a extratereștrilor, dar cu o întorsătură amuzantă,” explică Viorel Ruse, Director de Marketing și Comunicare la First Bank.

 

„Suntem foarte încântați de primul film SF din seria First Bank Studio. Este primul realizat în întregime în CGI și cred că echipa de la Cyclops Film și Static VFX a făcut o treabă foarte bună. „Creditul Independenței” vine cu atât de multe avantaje extraterestre, încât e atractiv chiar și pentru alte civilizații,” completează Mihai Gongu, Executive Creative Director Cheil | Centrade.

 

„Echipa First Bank a dovedit că știe să inspire și să aprobe work ce îmbină creativitatea cu eficiența, lucru dovedit și de cele două campanii finaliste selectate de juriul EFFIE anul acesta în două categorii diferite, și de bronzul din categoria extrem de competitivă Financial Services. Sperăm să revenim pe scena EFFIE anul viitor cu poveștile din seria Bank Studios,” concluzionează Carmen Miruță, Client Service Director Cheil | Centrade.

 

Credits:

First Bank:
Director Marketing & Comunicare: Viorel Ruse
Senior Marketing Specialist: Mihai Tănase
Marketing Specialist: Alina Petcu
BTL & Producție: Mihai Terecoasă
Senior PR & CSR Specialist: Cristina Drașovean-Oniceanu

Agenție de creație: Cheil | Centrade
Art Director: Ana-Ramona Tanasă
Copywriter: Alexandru Iliescu
Creative Director: Roxana Niță
Executive Creative Director: Mihai Gongu
AV Producer: Monica Garbur
Client Services Director: Carmen Miruță
Group Account Director: Maria- Cristina Trepcea
Account Director: Bianca Cauc-Bitu

Casa de producție:

Cyclops Film:
Marius Bucur – executive producer

Static VFX:

Regie:
Alin Dumitru
Liviu Dinu

Producer:
Istvan Bordi

Animation Supervisor:
Liviu Dinu

3D supervisor:
Alin Dumitru

Modelatori 3D:
Mihnea Mihail
Mihai Stanica

Compozitor 3D:
Iulia Chirculescu

Animatori 3D:
Maximilian Tucudean
Bogdan Dumitru

Lumina&Render:
Alexandru Parascan

Post producție: Chainsaw Europe:
Andrei Vasilache/ Hasan Nasser – sound design/ sound mix
Raluca Iutes / Oana Manea - coordonator post-productie
Smaranda Dacian - video editor

Agentie de media: OMD
Mădălina Borcea: Media Director
Radu Hristov: Media Manager
Cristina Dabu: Media Manager

 

Cheil | Centrade este una dintre cele mai mari companii de comunicare integrată din România și servește drept hub regional pentru rețeaua coreeană Cheil în sud-estul Europei, coordonând strategia de comunicare și creație pentru Samsung. Din portofoliul Cheil | Centrade mai fac parte First Bank, ENGIE Romania, NN România, Raiffeisen Bank, Dr. Oetker, Mondelez, KTI, Point Pickup, Asociația ANAIS și United Way. Din 2018, Cheil | Centrade București a lansat și divizia Digital Intelligence and Analytics (DIA), un centru unic de servicii de data intelligence care deservește mai multe piețe din Europa. Cheil | Centrade este singura agenție românească premiată la cea mai recentă ediție London International Awards și, de asemenea, singura care a avut un membru în juriul celei mai recente ediții Euro Effie Awards.

Centrade este parte a holdingului internațional Centrade USA – cu operațiuni în București, Houston și Zagreb, alături de Chainsaw Europe, Kubis Interactive și Epidemic Worldwide. 

 

După o activitate de 18 ani, Piraeus Bank România a devenit First Bank, prin preluarea de către J.C. Flowers, unul dintre liderii domeniului de private equity, cu investiții în industria financiară în peste 17 țări. First Bank are sloganul “The American Way” și crede în cultura americană a acțiunii, a atenției la nevoile clientului și a inovației. Banca oferă instrumente moderne de Internet&Mobile banking și oferă singurul serviciu de video banking din România alături de o rețea importantă de filiale teritoriale.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Cheil Centrade

Centrade | Cheil este una dintre cele mai mari companii de comunicare din Romania si HUB regional Sud Estul Europei (10 piete). Ca agentie integrata, Centrade | Cheil are capabilitati de coordonare la nivel de... vezi detalii »

Kubis

KUBIS is a creative agency led by curiosity. Vigilant and open-minded, we feed our minds with science and our hearts with fiction. We like to go bold, we want to go big, and we like to go first. Our ideas are... vezi detalii »

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related