Aventura extratereștrilor de la First Bank continuă, într-un episod despre refinanțare semnat de Cheil | Centrade

Aventura extratereștrilor de la First Bank continuă, într-un episod despre refinanțare semnat de Cheil | Centrade

Cheil | Centrade, hub-ul rețelei Cheil Worldwide pentru Europa de Sud-Est, continuă seria First Bank Studios, creată pentru a ilustra “The American Way”, filosofia băncii. Prin episodul “Marcica în America”, vedem cum optimismul extratereștrilor din campania de anul trecut de Ziua Independenței se extinde și asupra vecinilor lor, care încep să apeleze la noi servicii First Bank, precum refinanțarea creditului ipotecar.

Abordarea First Bank - First To Make A Difference - este ilustrată printr-o nouă campanie ai cărei protagoniști sunt cuplul de extratereștri. Mutați la casa lor pe Pământ cu ajutorul unui credit ipotecar de la First Bank, cei doi află că produsele First Bank au început să-i cucerească și pe vecini. Inspirată de viața bună pe Terra a celor doi temerari, vecina lor - Marcica, o simpatică extraterestră iubitoare de călătorii, își refinanțează creditul ipotecar la First Bank.

Aflăm astfel că vecina Marcica era ‘proprietara’ unui credit mai puțin performant, luat acum ani-lumină, de la o altă bancă mai puțin orientată spre noile tehnologii. Cum vremurile se schimbă, iar dobânda First Bank la refinanțare te ajută să faci o economie atât de mare încât se vede din spațiu, Marcica se decide să refinanțeze și să profite de rata mai mică. Economisește și pleacă într-o vacanță la americani, tocmai în Hawaii.

Noua campanie va rula atât pe TV, radio, cât și în medii digitale. Produsul-erou este refinanțarea creditului ipotecar, atât de utilă în contextul economic actual.

 

„Atât produsele First Bank, cât și campaniile vin în întâmpinarea unui target young-urban educat, care pune preț pe timp, dar și pe buget. Am perfecționat procesele la nivel de bancă, pentru a putea oferi soluții adaptate contextului - Refinanțare la creditul ipotecar cu o dobândă variabilă de la 2,3% + IRCC, ușor de obținut prin Video Banking și o singură vizită la bancă. Atunci când economia pe care o faci se vede din spațiu, e firesc să le intre pe radar chiar și extratereștrilor”, explică Viorel Ruse, Director de Marketing și Comunicare la First Bank.

„Le mulțumim experților CGI de la Static VFX care ne-au ajutat să continuăm un nou episod din seria cu extratereștri, completând platforma de conținut savuros First Bank Studios lansată anul trecut. Cu siguranță, extratereștrii nu și-au spus ultimul cuvânt, iar acum că au devenit adevărați influenceri intergalactici vor merge unde niciun alt extraterestru nu a mai ajuns”, anticipează Mihai Gongu, Executive Creative Director Cheil | Centrade.

„Prin First Bank Studios, creativitatea și eficiența fac o casă excelentă - fapt dovedit și de locul pe podium la Effie. Atât echipa First Bank, cât și colegii din Cheil | Centrade au dovedit că nu există produse bancare plictisitoare atunci când îți propui să faci diferența”, concluzionează Carmen Miruță, Chief Integration Officer al hub-ului regional Cheil | Centrade.

Credits:

Agenție de creație: Cheil | Centrade
Executive Creative Director: Mihai Gongu
Group Creative Director: Denisa Armașu
Senior Art Director: Radu Rebei
Copywriter: Claudiu Miu
Digital Art Director: Andrei Nedea
Traffic Manager: Mihaela Iamandi
AV Producer: Monica Garbur
Chief Integration Officer: Carmen Miruță
Group Account Director: Maria- Cristina Trepcea
Account Director: Bianca Cauc-Bitu

First Bank:
Director Marketing & Comunicare: Viorel Ruse
Senior Marketing Specialist: Mihai Tănase
Marketing Specialist: Alina Petcu
BTL & Producție: Mihai Terecoasă
Senior PR & CSR Specialist: Adelina Clapon

Casa de producție:
Static VFX

Regie:
Alin Dumitru
Liviu Dinu

Animation Supervisor:
Liviu Dinu

3D supervisor:
Alin Dumitru

Modelatori 3D:
Mihnea Mihail
Mihai Stanica

Compozitor 3D:
Iulia Chirculescu

Animatori 3D:
Maximilian Tucudean
Bogdan Dumitru

Lumina&Render:
Alexandru Parascan

Post producție: Chainsaw Europe:
Andrei Vasilache / Hasan Nasser – sound design/ sound mix
Diana Gordon / Oana Manea - coordonator post-productie
Ruxandra Mihai Cheru / Silvia Matei - video editor

Agenție de media: OMD
Mădălina Borcea: Media Director
Radu Hristov: Media Manager
Maria Tanasoff: Digital Manager

Cheil | Centrade este una dintre cele mai mari companii de comunicare integrată din România și servește drept hub regional pentru rețeaua coreeană Cheil în sud-estul Europei, coordonând strategia de comunicare și creație pentru Samsung. Din portofoliul Cheil | Centrade mai fac parte First Bank, Carrefour Romania, ENGIE Romania, NN România, Dr. Oetker, Mondelez, Raiffeisen Bank, KTI, Point Pickup, Asociația ANAIS și United Way. Din 2018, Cheil | Centrade București a lansat și divizia Digital Intelligence and Analytics (DIA), un centru unic de servicii de data intelligence care deservește mai multe piețe din Europa. Cheil | Centrade este cea mai premiată agenție la cea mai recentă ediție Webstock Awards si Cresta, dar a obținut recent premii și la London International Awards, MIXX Awards, Gaming Video Awards, D&AD Awards, Internetics și Effie Awards. Centrade este parte a holdingului internațional Centrade USA – cu operațiuni în București, Houston și Zagreb, alături de Chainsaw Europe, Kubis Interactive și Epidemic Worldwide. 

După o activitate de 18 ani, Piraeus Bank România a devenit First Bank, prin preluarea de către J.C. Flowers, unul dintre liderii domeniului de private equity, cu investiții în industria financiară în peste 17 țări. First Bank are sloganul “The American Way” și crede în cultura americană a acțiunii, a atenției la nevoile clientului și a inovației. Banca oferă instrumente moderne de Internet&Mobile banking și oferă singurul serviciu de video banking din România alături de o rețea importantă de filiale teritoriale.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Kubis

KUBIS is a creative agency led by curiosity. Vigilant and open-minded, we feed our minds with science and our hearts with fiction. We like to go bold, we want to go big, and we like to go first. Our ideas are... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related