Lowe si Rexona salveaza reputatia romancelor

Transpiratia strica reputatia este cea mai recenta campanie semnata de agentiile Lowe & Partners si Lowe Public Relations pentru brandul Rexona.

Campania este una dintre cele mai complexe derulate de brandul Rexona, fiind adjudecata de cele doua agentii in urma unui pitch castigat in luna februarie a acestui an.

"Dincolo de obiectivele de comunicare de brand, campania este una dintre cele mai curajoase si ample actiuni de educare a populatiei derulate in Romania. Rexona si-a asumat o misiune extreme de ambitioasa: vrem sa le convingem pe romance sa foloseasca un deodorant in fiecare dimineata!", spune Ramona Bloju, Brand Building Manager Deo, Unilever South Central Europe.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Initiative Romania

Initiative este una dintre cele mai mari retele independente de media din lume, asigurand servicii specializate de strategie, planificare si cumparare de media. Initiative este membra a Interpublic Group of... vezi detalii »

Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

MullenLowe

De 29 de ani in Romania, MullenLowe este o agentie de creatie, marketing si brand strategy, care isi propune sa isi pastreze mentalitatea de creativitate antreprenoriala si spiritul dinamic. Agentia se pozitioneaza... vezi detalii »

SectiuneBranded


Related