Pepsi și Silviu Faiăr te invită pe Twitch de Revelion

Pepsi și Silviu Faiăr te invită pe Twitch de Revelion

După ce ne-am dorit de la 2021 TOT și am primit în schimb înțelepciunea de a face față schimbării, intrăm în 2022 relaxați. Acum știm ce e cel mai important, oriunde ne-am afla, orice am face, cu orice am fi îmbrăcați. Important e să fim împreună și să știm să ne bucurăm de moment. Toate celelalte condiții se pot transforma, dacă avem perspectiva potrivită. Iar Revelionul dă tonul atmosferei pentru tot anul.

Pepsi s-a pregătit pentru 2022 așa cum se cuvine: cu o petrecere la care sunt invitați toți cei care știu să se distreze. Împreună cu Silviu Faiăr și prietenii, Pepsi va lansa de Rev cel mai tare livestream, la care poți participa de oriunde te-ai afla. Acum știi ce faci de Rev: muzica, distracția și vibe-ul bun au fost asigurate deja. 

 

#cfderev

Nu te mai întreba ce faci de Rev. Fii deschis la invitații și planuri de orice fel, party-ul lansat de Pepsi împreună cu Silviu Faiăr te așteaptă oricum. În ultimele săptămâni din decembrie, brandul a lansat campania #cfderev și un impuls de a face din planurile de Revelion un motiv în plus de distracție.

Campania continuă printr-o serie de activări menite să facă sărbătorile și mai fun, indiferent de planurile pe care le ai. Provocările Pepsi de Sărbători au trecut prin toate platformele social media, dar și prin canalele tradiționale, fiind alături de consumatori, oriunde s-ar afla aceștia. La munte sau la party, pe canapea sau în bucătăria prietenilor, în fața televizorului sau urmărind feedurile online, Pepsi îți arată că e rost de distracție oriunde și perioada Revelionului poate să fie de neuitat, orice ai alege să faci.

De pe TikTok, YouTube și Instagram, ajungem pe Twitch, pentru primul revelion powered de către un brand. Că-l petreci pe TV, pe digital sau chiar dansând în sufrageria lui Oache, anul se petrece cu Pepsi: fie cu Silviu Faiăr și prietenii într-un stream pe Twitch, fie la PRO TV, spune Laurențiu Ion, Head of Digital & Media, PepsiCo România.

 

Râzi cu Silviu Faiăr pe Twitch

Evident, râsul e cel mai bun plan în orice situație, mai ales de Rev. Din bătrâni se povestește că dacă începi anul râzând, înseamnă că ești la petrecerea potrivită. La party-ul organizat de Pepsi & Silviu Faiăr, programul e deja stabilit: muzică, glume, trenduri de pe internet.

!razi sau !goodvibes vor fi comenzile care dau startul distracției pe Twitch în noaptea dintre ani. Pentru cei care vor să-și cheme prietenii și să stea chill la o vorbă pe canapea, Pepsi pregătește cel mai tare livestream împreună cu Faiăr Silviu și prietenii.

Când auzi că anul se petrece cu Pepsi, nu doar că știi ce faci de rev, dar poți să fii sigur că vei face ceva deosebit. Cum ar fi să petreci alături de Silviu Faiăr pe Twitch, în cel mai fun stream gândit special pentru noaptea de Rev. Ne vedem pe chat!, spune Andrei Nica, Group Creative Director Leo Burnett.

Acum că Revelionul a fost aranjat, noi vă urăm distracție, veselie și mult râs la petrecerea Pepsi, să dăm un restart la 2022 și să îl facem cât mai bun, împreună. 

 

Echipa

Pepsi
Iuliana Dragomir - Sr. Brand Manager
Laurentiu Ion - Head of Digital & Media, PepsiCo România
Raluca Deaconu - Brand Manager
Cosmin Sova - Junior Brand Manager
Ioana Petrovici - Brand Manager
Delia Corniciuc - Sr Marketing Manager Beverages, PepsiCo România

Leo Burnett
Diana Alexa - Managing Director
Victor Stroe - Associate Director & Head of Planning
Ana Miculescu - Business Director
Florina Simon - Digital Account Manager
Roxana Pascal - Digital Account Executive
Oana Năstase - Sr Digital Planner
Adriana Pascan - Creative Director
Andrei Nica - Group Creative Director
Mara Sabau - Art Director
Bianca Muscalu - Copywriter
Alexandru Zlăvog - Producer
Denisa Vladuta - Social Media Manager
Maria Zvîncă - Head of Content & Social Media

OMD
Razvan Meirosu - Media Director
Dana Constantin - Digital Manager
Sebastian Stroescu - Digital Executive
Maria Ilie - Media Manager
Irene Derasadurian - Media Executive

Viral Nation
Giovanni Francesco - Head of wow
Elena Margarit - Influential Director

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related