Peroni Nastro Azzurro şi Highlight Agency au inspirat mii de participanți la Neversea să trăiască din plin fiecare moment

Peroni Nastro Azzurro şi Highlight Agency au inspirat mii de participanți la Neversea să trăiască din plin fiecare moment

Peroni Nastro Azzurro şi Highlight Agency i-au surprins pe toți cei prezenți la Festivalul Neversea din acest an cu un concept creativ şi o execuţie de excepţie, care au inspirat mii de oameni să trăiască din plin fiecare moment. Într-un set-up de poveste, conceptul internațional House of Peroni Nastro Azzurro a fost adus pentru prima dată în România la malul mării, unde elementul central a fost un beach bar, iar toți cei prezenți s-au putut bucura de  experiențe unice,  sărbătorind bucuria de a trăi fiecare moment de festival în stilul Peroni Nastro Azzurro.

De la momente de relaxare în zonele de bar şi sezlonguri, volei pe plajă, activări cu premii, printre care și faimosul scuter italian, până la acţiuni care au încurajat colectarea selectivă şi responsabilitatea faţă de mediu, fiecare element a transpus consumatorii în atmosfera unică a brandului.

În fiecare etapă a proiectului, de la conceptul creativ cu care agenţia a câştigat pitchul, până la execuţie, entuziasmul echipelor a făcut ca rezultatele să fie peste aşteptările tuturor. În doar 10 zile de la propunerea din creaţie, conceptul Peroni a devenit realitate! Iar execuţia a respectat fidel fiecare detaliu din simulare.

Angajamentul nostru este să facem imposibilul posibil. Provocările ne motivează şi ne inspiră să creăm poveşti de succes, să depăşim bariere şi să creăm noi standarde de execuţie. Acest lucru nu ar fi însă posibil fără o echipă entuziastă şi dedicată de highlighteri, cum ne place să ne spunem. Pe lângă angajamentul nostru, ingredientul care stă la baza succesului este faptul că suntem mai mult decat colegi, suntem o familie, şi depășim relația agenţie-client devenind parteneri. Astfel, nicio provocare nu este de necucerit, iar ideile care se nasc şi se concretizează în acest context depăşesc cu mult aşteptările şi satisfacţiile de ambele părţi. Aşa s-a întâmplat şi în colaborarea noastră cu echipa Peroni”, a spus Ana Ailenei, Client Service Director şi partener Highlight Agency.

Activarea de anul acesta din cadrul festivalului Neversea contribuie la dorința brandului de a inspira, prin iniţiativele sale, consumatorii să se bucure din plin de fiecare moment, într-un stil unic italian.

Din 2008, Highlight Agency este cunoscută în piaţă pentru proiectele de amploare şi activările de la marile festivaluri de muzică, evenimente de divertisment, precum şi pentru caravanele naţionale şi campaniile trade din magazine. Recent, agenţia și-a extins businessul și în alte domenii, iar acum oferă și servicii integrate de comunicare pentru parteneri.

Cu o echipă de 28 de angajați și o rețea de peste 650 de prefesioniști (brand ambasadori, furnizori, parteneri) în întreaga țară, agenţia a crescut nivelul de excelență în servicii şi și-a extins portofoliul de clienţi. Până în prezent, Highlight Agency a dezvoltat campanii și proiecte pentru branduri precum: Vodafone, Peroni, Ursus Premium, Ursus Cooler, Ciucaș, NIVEA, Veranda Mall, Lay's, Pepsi, Lipton, Mirinda, Rockstar, Kandia, Danone, Unisol, Floriol, Savex, Semana, Milde, Durex, Dettol, Gaviscon, Covalact, Rowenta, Tefal.

Echipa care a lucrat cu mult entuziasm la proiect:

Din partea Peroni Nastro Azzurro
Victor Teiosanu – Head of Premium Brands
Cristina Nitu-Mic – Senior Brand Manager
Teodora-Maria Nistor - Junior Brand Manager
Ecaterina-Maria Iacob - Commercial Management Trainee
Victor Popa - Head Of Integrated Communications
Lidia Grosan - External Communication Manager
Mirela Vasile - Brand Compliance Manager
Dragos-Florin Oprescu - National Events Manager
Sebastian Condruz – National Field Trade Marketing Manager
Mihai Partebuna - Territory Trade Marketing Manager
Ioana-Alexandra Stoica - Sustainable Development Specialist

Din partea Highlight Agency
Ioan Curtean – Managing Partner
Ana Ailenei – Client Service Director
Alex Petrea - BTL Manager
Radu Baitan – Senior Events Producer
Alina Samoilă – Account Director
Ana Maria Stoenescu – Senior Account Manager
Alex Bălan - Account Manager
Cristian Olteanu - Production Manager
Benedict Dumitrescu - Creative Director
Claudia Dumitrescu - Senior Art Director
Sebastian Pâslaru - Graphic Designer
Abigél Török - Graphic Designer
Alex Apostol - 3D Designer
Vlad Rus - 3D Designer
Adina Fartuşnic - Copywriter

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Highlight Agency

Highlight Agency - Drawing Attention Highlight Agency este o agenție independentă de publicitate, cu o istorie de 16 ani și cu o experiență amplă în zona de BTL, atât pe piața locală, cât și pe cea... vezi detalii »

Companii

Sectiune



Branded


Related