Când sărbătorile pot deveni un pic prea mult, Pepsi te ajută să le faci față în stilul tău, la Cornerul Dilemelor

Când sărbătorile pot deveni un pic prea mult, Pepsi te ajută să le faci față în stilul tău, la Cornerul Dilemelor

Cu sărbătorile care ne bat la ușă cu un entuziasm mai mare decât cel al colindătorilor, nu trebuie  să facem un exercițiu prea mare de imaginație ca să știm ce ne așteaptă. Crăciunul este o sărbătoare polivalentă. Pe de-o parte, este acea perioadă în care ne reconectăm cu familia, ne vedem vechi prieteni, suntem mai buni sau cel puțin avem intenția să fim. În același timp, pentru cei mai mulți dintre noi, vine și cu presiunea de a face totul perfect, de a oferi și primi cadourile perfecte și, în general, de a ne ridica la standardele de neatins ale unui Crăciun rupt din filme.

Ținând cont de toate lucrurile astea, Pepsi și-a propus să dea o mână de ajutor targetului tânăr astfel încât să facă față sărbătorilor și să le petreacă în felul lor.

 

Sărbătorile se petrec în stilul tău cu Pepsi, la Cornerul Dilemelor

Împreună cu DDB România, Pepsi lansează Cornerul Dilemelor. O activare care îmbină offline-ul cu online-ul, unde fiecare icon din corner ascunde câte o dilemă de sărbători și tips & tricks de cum să o depășești.

„Ce faci când ești la masa de Crăciun și primești iar întrebarea „dar cu dragostea cum stai?”? Sau când vrei să-ți petreci sărbătorile în pijamale, dar colindătorii bat la ușă? Cornerul Dilemelor răspunde la astea și la multe alte dileme de sărbători, cu sfaturi și premii, ca să aduci sărbătorile de partea ta”, a declarat Alexandra Burdulea, Senior Brand Manager Pepsi. 

„Fie că ne place sau nu, Crăciunul nu este rupt din filme, așa cum nici interacțiunile noastre cu rudele nu fac parte dintr-un scenariu care trebuie să te lase cu vreo învățătură pe final. Așa că ce putem face noi este să întoarcem situațiile astea după placul nostru. Asta ne-am propus să facem împreună cu Pepsi prin Cornerul Dilemelor, un shortcut către sărbători așa cum și le dorește fiecare”, ne explică Roxana Niță, Creative Director DDB România.

Cornerul este gândit astfel încât să-ți faci propriul traseu de sărbători, scanând oricare trei icon-uri la alegere. Traseul se încheie în centrul corner-ului, unde poți debloca și un premiu.

Așa că dacă treceți pe la Târgul de Crăciun de la Piața Constituției din București, luați o pauză de refresh la Cornerul Dilemelor Pepsi, până pe 24 decembrie.

  • Luni - joi -> între 16:00 – 22:00
  • Vineri – duminică -> între 14:00 – 22:00

 

Echipele care au contribuit la realizarea campaniei au fost după cum urmează :

DDB România :
Creative Director: Roxana Niță
Senior Art Director: Teodor Minea
Senior Copywriter: Alexandra Jitărel
Illustrator & Graphic Designer: Andrei Ilincaru
Strategy Director: Ioana Dobrinescu
Strategic Planner: Georgiana Nica
Account Director: Catălina Biro
Senior Account Manager: Bianca Greaca
Managing Director: Roxana Țâmpău

Pepsi România :
Iuliana Dragomir - CSD Senior Lead Romania
Alexandra Burdulea - Senior Brand Manager Pepsi
Diana Băcală - Brand Manager Pepsi
Maria Dorofte – Junior Brand Manager Pepsi
Laurenţiu Ion - Head of Digital & Media, PepsiCo România
Delia Corniciuc - Sr Marketing Manager Beverages, PepsiCo România

OMD
Razvan Meirosu - Media Director
Maria Ilie – Account Lead
Lucian Enculescu – Head of Digital
Ana Vieru - Digital Manager
Irene Derasadurian - Media Executive
Nicoleta Avram – Media Executive
Mihnea Bunea – Digital Executive
Diana Dîrlău – Media Executive
Luiza Popa – OOH director

Produsele PepsiCo sunt savurate de consumatori din peste 200 de țări și teritorii din întreaga lume, de un miliard de ori pe zi. PepsiCo a generat o cifra de afaceri de peste 79 miliarde dolari în 2021, adus de un portofoliu de alimente și băuturi care include Lay’s, Doritos, Cheetos, Gatorade, Pepsi-Cola, Mountain Dew, Quaker și SodaStream. Portofoliul PepsiCo este format dintr-o gamă variată de produse alimentare și băuturi savuroase, inclusiv branduri ce generează fiecare, anual peste 1 miliard de dolari în vânzări de retail.

Viziunea noastră este de a deveni lider global în alimente și băuturi convenabile cu ajutorul PepsiCo Positive (pep+). Pep+ este o transformare strategică totală, care are în centru sustenabilitatea și modul în care compania își va sprijini creșterea prin dezvoltarea la nivel global și prin susținerea schimbărilor pozitive pentru planetă și oameni. 

DDB Romania este agenţia de creaţie membră The Group. The Group este lider al industriei de comunicare din România şi include agenţii specializate în servicii de creaţie, media, digital, branding, relaţii publice, producţie, marketing experienţial şi evenimente speciale.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


DDB Romania

DDB Romania este agentia de creatie membra The Group. The Group este lider al industriei de comunicare din Romania si include agentii specializate in servicii de creatie, media, digital, branding, relatii publice,... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related