Cuvintele sunt importante

"Cuvintele sunt importante" este mesajul pe care il transmit cele mai recente campanii de comunicare ale COSMOTE Romania, realizate de Grupul Ogilvy Romania.

Ideile campaniilor realizate de Ogilvy pornesc de la un adevar simplu: cuvintele pot avea efecte magice. Iar executiile "Atasata de el" si "Snowman" transpun in scena mesajul COSMOTE.

"Ceea ce vrem sa transmitem prin aceste spoturi este faptul ca sunt cuvinte speciale care au un impact deosebit asupra celor din jurul nostru." - spune Costin Bogdan, Copywriter Ogilvy.

Spoturile sunt dedicate perioadei sarbatorilor de iarna. Coloana sonora a spotului "Snowman" a fost compusa de Cheloo de la trupa Parazitii si are o linie melodica antrenanta, potrivita cu atmosfera de vacanta si memorabila prin tonalitatea atipica pentru spoturile COSMOTE de pana acum.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Mindshare

Mindshare are a global, multi-award winning, media agency network of 9300 people across 86 countries united by the desire to create new media experiences. What we do Modern marketing requires more than just media... vezi detalii »

Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related