Romanian Public Relations Award si-a desemnat castigatorii celei de-a saptea editii

The PRACTICE a fost desemnata "Agentia de PR a Anului" in cadrul celei de-a saptea editii a competitiei Romanian PR Award, care si-a desemnat laureatii, intr-o gala festiva desfasurata miercuri seara, 30 septembrie, la Palatul Parlamentului. In afara competitiei, juriul i-a acordat D-nului Mugur Isarescu, Guvernatorului Bancii Nationale, distinctia "Comunicatorul Anului".

In total, s-au acordat 6 premii de aur, 19 premii de argint si 1 premiu special, distribuite pe cele 8 categorii de concurs, si 13 premii pentru echipele studentesti participante la Junior PR Award.

"Provocarile pe care le intalnesc organizatiile de astazi sunt mai complexe ca niciodata. Succesul cere abilitati pe masura pentru eleborarea si implementarea strategiilor de comunicare. Companiile, organizatiile non-profit si agentiile finaliste la cea de-a saptea editie a competitiei dovedesc ca stiu sa atinga, prin programele lor de comunicare, nevoile si interesele publicului. Campaniile nominalizate au utilizat in mod eficient instrumente si tactici de comunicare care le-au permis sa-si atinga obiectivele. Pentru mine, ca presedinte al juriului Romanian PR Award, a fost un privilegiu sa imi confrunt experienta cu efortul unora dintre cei mai buni practicieni romani de relatii publice. Le multumesc tuturor competitorilor si ii felicit pe cei care au reusit nominalizari in competitie", a declarat Peter Debreceny, Presedintele juriului si Chairman al Institute for Public Relations (SUA).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


GMP & U

După 18 de ani pe piață, agenția devine GMP & U, an IDEA Company, care crede în puterea ideilor și în soluții fluide la problemele complexe de business, de astăzi. Numele GMP & U vorbește despre... vezi detalii »

Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

Casa de Traduceri

Toti stim ca cel mai bine ne simtim acasa. Noi credem ca, exact ca oamenii, cuvintele au locurile lor, locuri in care se potrivesc cel mai bine si in care se simt ca acasa. Intelegem ca mutarile nu sunt niciodata... vezi detalii »

Campanii

Festivaluri

Pozitii

Sectiune



Branded


Related