Cheil | Centrade și KUBIS semnează o nouă campanie pentru NN România, avându-l protagonist pe Adrian Nartea

Cheil | Centrade și KUBIS semnează o nouă campanie pentru NN România, avându-l protagonist pe Adrian Nartea

Cheil | Centrade, hub-ul de comunicare integrată pentru Europa de sud-est al rețelei coreene Cheil Worldwide a gândit și implementat o nouă campanie ATL pentru NN România, care comunică principalele beneficii ale produselor de asigurare şi pensie.

KUBIS, partenerul de comunicare digitală a brandului, a dezvoltat componenta online de comunicare a campaniei, ce include content video & static, personalizat, pe canalele sociale ale brandului, ale ambasadorului Adrian Nartea, dar și alte spații de media digitală.

Proiectul îl are drept protagonist pe actorul Adrian Nartea, în premieră alături de familia sa într-o campanie de comunicare de brand. În timpul unei plimbări relaxate prin oraş, Adrian, inspirat de întâmplările la care asistă pe stradă, are câteva observații despre viață în general şi despre importanța de a avea o alternativă de încredere, cu beneficii semnificative, la un cost avantajos, aşa cum este o asigurare NN.

„Ne bucură să le prezentăm românilor un portofoliu complet de alternative pe care pot conta. Fie că este vorba de asigurările de sănătate care facilitează servicii medicale de top în sute de spitale private, în valoare de până la 700.000 de lei, începând cu 5 lei pe zi. Sau de asigurările de viață cu sume asigurate de până la 1.800.000 de lei. Totul este accesibil uşor şi rapid printr-un videocall cu un consultant NN sau prin aplicația mobilă NN Direct, intuitivă și ușor de folosit.” explică Gabriela Lupaş Țicu, Chief Marketing & Operations Officer NN România.

„Platforma strategică de brand ‚Alternativa NN’ lansată de către Cheil în 2020 merge mai departe și anul acesta, cu o nouă poveste plină de savoare, care, sperăm noi, va cuceri inimile românilor şi, ulterior, aprecierile experților din juriul Effie, la fel ca în 2021 când a fost singura campanie nominalizată din industria de asigurări şi pensii private. La Cheil|Centrade credem în parteneriate de durată și, de aceea, conturăm împreună cu partenerii noştri platforme de brand solide” adaugă Carmen Miruță, Client Services Director Cheil | Centrade.

„Ne-am bucurat să conturăm alături de echipa StudioSet o poveste simplă, dar memorabilă, cu Adrian Nartea jucând chiar rolul lui Adrian Nartea, omul obişnuit şi nu vedeta de televiziune, cu observații pertinente despre viață şi importanța de a avea alternative pe care poți conta, atunci când ea îți serveşte ceva ce nu ai comandat” menționează Mihai Gongu, Executive Creative Director Cheil | Centrade.

 

„În digital, unde attention span-ul este foarte mic, ne-am gândit cum să transmitem cât mai clar mesajul campaniei, dar și cele mai importante beneficii ale asigurărilor din portofoliul NN, prin execuții și formate cu putere mare de cut-through. Noul ambasador al brandului, actorul Adrian Nartea, aduce un plus de autenticitate și acest lucru ne-a ajutat să comunicăm beneficii complexe și vitale ale produsului, într-un mod cât mai relevant și ușor de înțeles pentru clienții actuali sau potențiali.” concluzionează Ada Gheorghiu, Group Account Director KUBIS. 

Situațiile asigurate:

 

Video-call cu un consultant:

 

Actualizare date:

 

NN Romania - Digital:
Gabriela Lupaș-Țicu - Chief Marketing & Operations Officer
Cristina Mâcă - Head of Brand & Communication
Luiza Mateiaș - Brand Communication Manager
Laura Băloi - Head of Digital and Consumer Strategy
Andreea Dumitrescu - Customer Strategy and Digital Business Generation
Gabriela Văduva - Digital Assets Manager
Adriana Maria Curișoiu - Digital Product Owner
Diana Guteniuc - Digital Communication Manager

Echipa Cheil Centrade:
Mihai Gongu: Executive Creative Director
Denisa Armașu: Group Creative Director
Radu Rebei: Art Director
Monica Garbur: AV Director
Carmen Miruță: Client Service Director
Ana Maria Rădulescu: Sr. Account Manager 

Echipa Kubis:
Carina Toma - Creative Director
Dragos Aliciu - Senior Copywriter
Alina Răduț - Senior Art Director
Cristina Schițco - Client Service Director
Ada Gheorghiu - Group Account Director
Cezara Bâță - Account Director
Cristina Folteanu - Social Media Manager
Marian Ciungu - Editor 

Parteneri: 

Studioset:
Productie: Studioset
Regizor 1st unit: Bogdan Albu
Regizor 2nd unit: Mihai Codleanu
Director de imagine: 1st unit: Viorel Sergovici
Director de imagine 2nd unit: Toma Velio
Producator: Sorin Baican
Producator executiv: Adi Smărăndache
UPM: Mădălina Andreea Ilie
Coordonator productie 2nd unit: Vlad Theodoru
Scenografie: Teodor Zugravu
Designer Costume: Dana Anghel 

Postproductie:  Chainsaw Europe:
editor imagine: Mircea Lăcătuș, Smaranda Paraschiv
editor sunet: Andrei Vasilache, Hasan Nasser
coordonator postproductie: Raluca Iuteș/Oana Manea/Diana Gordon
grading: Adriana Craciunescu și Laurent Morel

Cheil | Centrade este una dintre cele mai mari companii de comunicare integrată din România și servește drept hub regional pentru rețeaua coreeană Cheil în sud-estul Europei, coordonând strategia de comunicare și creație pentru Samsung. Din portofoliul Cheil | Centrade mai fac parte PROFI România, Hochland România, First Bank, ENGIE Romania, NN România, Carrefour România, Alpin 57, Mondelez, Raiffeisen Bank, Point Pickup, Asociația ANAIS și United Way. Din 2018, Cheil | Centrade București a lansat și divizia Digital Intelligence and Analytics (DIA), un centru unic de servicii de data intelligence care deservește mai multe piețe din Europa.

Divizia nou-înființată de Digital Media vine să completeze mixul de servicii pe care Cheil | Centrade îl pune la dispoziția clienților săi, beneficiind și de avantajul că agenția are propriul centru de servicii digitale și analiza datelor. Diviziile DIA şi Digital Media colaborează pentru a veni în întâmpinarea nevoilor clienților cu soluții digitale personalizate, folosind expertiza profesioniștilor și cele mai noi instrumente analitice din sfera digitalului.

Cheil | Centrade este cea mai premiată agenție la cea mai recentă ediție Webstock Awards și Cresta Awards, dar a obținut recent premii și la London International Awards, The Mixx Awards, Gaming Video Awards, Internetics, D&AD Awards și Effie Awards.

NN este parte dintr-un grup financiar originar din Olanda, cu o istorie de peste 175 de ani și operațiuni în 11 țări. În România, NN este cel mai mare asigurator de viață și al patrulea cel mai mare asigurator de sănătate, cu o prezență de 25 de ani pe plan local. De 14 ani activează și pe segmentul pensiilor private, fiind lider de piață, iar în 2020 s-a extins și pe piața asigurărilor generale din România, prin adăugarea în portofoliu a asigurărilor de locuințe. NN are aproape 2.000 de angajați și consultanți financiari și susţine peste 2,2 milioane de clienți de asigurări și pensii din România, un sfert din populația activă, să protejeze tot ceea ce contează cel mai mult pentru ei.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Kubis

KUBIS is a creative agency led by curiosity. Vigilant and open-minded, we feed our minds with science and our hearts with fiction. We like to go bold, we want to go big, and we like to go first. Our ideas are... vezi detalii »

Studioset

Studioset este o casa de productie si post-productie, cu sediul in Bucuresti. Compania a fost infiintata in 2007 si este formata dintr-o echipa tanara de profesionisti media care au castigat numeroase premii de-a... vezi detalii »

SectiuneBranded


Related