Lowe & Partners, dublu medaliata pe scena de la Effie

Agentia a fost marea castigatoare a categoriei Farmaceutice si laureata cu bronz in categoria "Non Food Products". Cele mai eficiente branduri comunicate de Lowe in 2008 au fost Canesten Gyn si Rexona Tattoo.

"Viata e frumoasa! Am castigat cu toate inscrierile. Ambitia pentru anul viitor? Sa urcam din nou pe podium cu aceste campanii, pentru ca ele nu se termina aici. Sper, de asemenea, ca anul 2009 sa ne aduca inca 2, 3, 5 inscrieri la Efiie! Criza este un bun stimulent pentru si mai multa eficienta! Felicitari echipei si felicitari tuturor participantilor!" declara Oana Cociasu - Managing Director Lowe & Partners.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Initiative Romania

Initiative este una dintre cele mai mari retele independente de media din lume, asigurand servicii specializate de strategie, planificare si cumparare de media. Initiative este membra a Interpublic Group of... vezi detalii »

Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

MullenLowe

De peste 25 de ani in Romania, MullenLowe este o agentie de creatie, marketing si brand strategy care isi propune sa isi pastreze mentalitatea de creativitate antreprenoriala si spiritul dinamic. Agentia se... vezi detalii »

SectiuneBranded


Related