Noul si noii de la Scala Thompson

La un grup de baza format din oameni deosebiti, adaugati sapte membri cu experieta si minti deschise. La ceea ce obtineti adaugati spirit de echipa, colaborare, creativitate, imaginatie si un strop de nebunie. Ceea ce obtineti este noua echipa Scala Thompson. O echipa adevarata.

Cine si ce e nou? Iata:
Vilma Ignat- Client Service Director, e nascuta putin inainte de Anul Nou. O afecteaza dependenta de cafea si publicitate. Iubeste viata si oamenii, este casatorita si are un fiu de patru ani. Inainte de a intra la Scala Thompson, Vilma a lucrat in ultimii ani la agentii ca Leo Burnett, TEMPO, BBDO si Lowe Lintas.
Ce aduce cu ea: -experienta pe urmatoarele categorii/clienti: telecomunicatii (Moldcell, Romtelecom, Cosmorom, ARTelecom); produse de larg consum (Procter & Gamble - detergenti si ingrijire personala, Johnson&Johnson - ingrijire personala, Amigo - cafea, Kraft - cafea si branza, QAB - bauturi racoritoare, Nestle - dulciuri); Bere (Tuborg, CBR/SABMiller); Servicii bancare (Raiffeisen Bank, ABN Amro); Media (Ziarul Financiar); Electrocasnice (Merloni Elletrodomestici); Retail (Germanos, Cosmo).
Extrem de motivata de provocari, Vilmei ii place sa vanda unui consumator care se dovedeste a fi din ce in ce mai cinic.
Studii pe scurt: este absolventa a Facultatii de Limbi Straine, Universitatea Bucuresti, autoarea unei lucrari de diploma despre sociolingvistica si detinatoarea unei burse la Institutul de Limbi Moderne Aplicate din Edinburgh.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Medic One Communication

Founded in 1999 by MD Oana Cociasu together with Veronica Savanciuc and other partners, Medic One is the first full-service communication agency in Romania to exclusively dedicate its activity to medical... vezi detalii »

DDB Romania

DDB Romania este agentia de creatie membra The Group. The Group este lider al industriei de comunicare din Romania si include agentii specializate in servicii de creatie, media, digital, branding, relatii publice,... vezi detalii »

Initiative Romania

Initiative este una dintre cele mai mari retele independente de media din lume, asigurand servicii specializate de strategie, planificare si cumparare de media. Initiative este membra a Interpublic Group of... vezi detalii »

MullenLowe

De 29 de ani in Romania, MullenLowe este o agentie de creatie, marketing si brand strategy, care isi propune sa isi pastreze mentalitatea de creativitate antreprenoriala si spiritul dinamic. Agentia se pozitioneaza... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related