S-a incheiat procesul de consolidare al echipei OMD Romania

Zece oameni s-au alaturat echipei OMD Romania incepand cu jumatatea lunii trecute. Este vorba de Albert Borbely, Alexandra Zidaru, Alina Agapie, Andreea Dobrescu, Catalina Constantinescu, Doina Porumb, Dragos Eustafievici, Emil Zamfir, Ioana Georgescu si Simona Ene.

"Am format in OMD o echipa de profesionisti. Fiecare dintre ei stie clar ce are de facut si intelege foarte bine modul cum functioneaza o agentie de media full-service. Pe unii dintre ei ii cunosc fie pentru ca am lucrat direct cu ei, fie pentru ca am colaborat punctual pe anumite proiecte, iar pe unii ii stiu dupa reputatia pe care o au in piata de media locala. Ma bucur ca au acceptat provocarea noastra si le urez tuturor bun-venit la OMD Romania!", a declarat Cristian Mucichescu, Managing Director al agentiei de media full-service parte din Omnicom Media Group.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


DDB Romania

DDB Romania este agentia de creatie membra The Group. The Group este lider al industriei de comunicare din Romania si include agentii specializate in servicii de creatie, media, digital, branding, relatii publice,... vezi detalii »

Mindshare

Mindshare are a global, multi-award winning, media agency network of 9300 people across 86 countries united by the desire to create new media experiences. What we do Modern marketing requires more than just media... vezi detalii »

Initiative Romania

Initiative este una dintre cele mai mari retele independente de media din lume, asigurand servicii specializate de strategie, planificare si cumparare de media. Initiative este membra a Interpublic Group of... vezi detalii »

Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related